уторак, 31. март 2015.

3660.
ИПАК ИПАП.
ПИПАМ
СПОРАЗУМИ
СА НАТО ПАКТОМ.

Србија, а увијек кад се каже Србија мисли се на једног човјека, мада Сама Србија на тај начин никад не мисли, потписала, ту, недавно, ИПАП Споразум са Нато Пактом.
Политика, дневни лист Рибникарових, у којој је још увијек остало нешто од Новинарства, Србијанства и Национарства, поставила је, поводом тога, питање и тврдњу Србија није ушла у Нато а да ли је Нато ушао у Србију.
Нисам Лазански па нисам сигуран да ли ИПАП постоји у понуди Лудачких Кошуља које је Нато Пакт спремио за регионалне и провинцијалне Индијанце по свијету, нарочито по Балкану. Или је то само за ову прилику. Јер, Нато има тих камуфлажних система од Партнество за Мир, Партнерство у Крви, до заједничких вјежбица и обукица, цијели реденик.
ИПАП обухвата могућност да Нато војници Иду Преко Земље Србије. А да не морају да певају ту песму. Да иду Лајковачком Пругом а да се не зову Миле, да певају Ој Мораво, Нато реко, Нато реко, и да имају дипломатски имунитет. Што значи да је сваки квадрат Земље Србије  потенцијално екстериторијалан. Није више власништво Србије већ тог Нато Војника. Наоружаног Амбасадора.
ИПАП предвиђа и могућност уласка у војне објекте. Без Аусвајса. И Печата.
Не знам како се то зове у међународним односима. Али. То је класична дозвола за Окупацију.
Још пар таквих споразумчића и Оде Србија.
Оде у Нато Пакт.
Цијела та стратегија обухвата читав низ мјера које су тихе и пузајуће. Нато Пакт приморава земље на које је бацио око, зуб и шапу, да заједно тихо раде мимо воље властитог становништва, јавности и националног интереса. На тај начин ће се непримјетно догодити улазак земље у Нато Пакт. Земља и Нација ће се довести пред Свршен Чин.
Ми у Републици Српској треба да обратимо пажњу на ситнице.
Ови по Независним нека лупају колико хоће. О потреби уласка у Нато, о просперитету, о приливу страних инвестиција. То су будале са таламбасима.
Али је опасно, нпр, књижење тзв Војне Имовине на тзв Државу БиХ.
На тај начин се од Републике Српске, и Срба, изузима територија, подручје Мањаче, нпр, разбија се њена компактност, стране трупе, у шта укључујем и Оружане Снаге тзв Државе БиХ, улазе у срце територије Српске а, што је најпогубније, Нато Пакт постаје власник дијела територије Српске. Само Српске. Јер БиХ нема своју територију.
Највећа одговрност је на Савезу За Промјене. Који су у колаборацији са Сарајевским Политичкм Кругом. САЗАП и САПОК, СТЈ.
А они су се, нешто, посљедњих дана узвикали око неке Есенесдеове страначке полиције и пропасти у коју се води Српска. Толико да ми се чини да су у Недјељу која прва дође опет Општи Избори.
Треба добро наћулити уши и отворити очи.
Да им неко није савјетовао да бацају маглу а да би се припремио неки ИПАП.

Јер како се у Србији на њу набацује покров Пинка па ИПАП нико не промијети, нити то да нпр нема Савеза Српских Општина на Северу Косова, тако ће Збигњев, његове овдашње прце, припремити нешто и овдје, под неким плаштом.