четвртак, 22. јануар 2015.

3520.
ЈЕБУ НАШИ,
ЈЕБУ ТУРЦИ
АЛИ ЈЕБУ
И ШВАЈЦАРЦИ

У чему је штос са тим Швајцарцима, ја никад нисам имо кредит. Каже мој друг из Гајба Фокус Групе. Коју смо, у новонасталим условима, премјестили у котловницу.
Па у томе што ниси никад имо кредит.
Од оног ко на брзину тражи Оне Ствари у мраку сеоског прела, обневидјелији је само онај ко тржи Кредит.
Очи му побијеле ко код Пероње кад га, ономад, нисмо добро заклали. А требало прослављати изборе.
Неук је, дабоме, свијет који тражи кредит. А проблем који тиме треба ријешити је превелик. Заклања све па и очињи вид.
Над тим свијетом, нарочито за земље у Транзицији, постоји Организовани Кредитни Терор. Ж суа узо сам кредит.
Да би се покренуо тај Тероризам, није потребно напасти Афганистан, Ирак, Иран, Сирију. Ма, ништа.
Треба само распродати банке за једна еуро. Као Иванић. И НДД оставити без властите банке. Зато Иванића треба стријељати. Само ако буде рата.
Стране банке, у власништву лопова и мрских капиталиста, непрестано фабрикују Нове Производе. Што значи да су претходно створиле потребу за новим производом. Једна од посљедица је и кредит у Швајцарцима. Можда је дио људи мислио овако Швајцарска је стабилна, ту сам сигуран. Што је, у ствари, изгледало супротно.
Кредити у Швајцарцима су један од облика владања над љидима и територијом. То се лако изводи. Мало пустиш курс на промају. И тако дестабилизујеш. Не јадника који је дигао кредит, га узео, већ и владе малих сепет република на Балкану. И другудје.
Тако се ради и са општом политиком кредитирања становништва. Дијелиш им, маасовно, кредите без великих компликација, осигураш се жирантима, и доводиш широке слојеве становниптва у стање перманентног незадовољства. И овисности. У Независној Држави сви зависни. СТЈ.
То је богомдани мицелујум та Ружичасте Револуције.
Добро. Не мора увијек Револуција. Али развој Стрит Демокрартије и ЦКС, Цивилног Канцерогеног Сектора посве су довољни за квантум Дестабилизације која ти омогућује екстерно управљање и владање.

Данас није храбар онај ко смије рећи Бобу Боб а Попу Поп. Већ ко смије узети Кредит на Кредит.