петак, 12. септембар 2014.

3215.
АМБАСАДОР
РЕФЕРЕНДУМСКОГ
КРАЉЕВСТВА,
ЕД ФЕРГУСОН.
ЈСС.

Јебо Слику Своју.
Доставио је медијима фотку као да рекламира шампон против перути, са изузетним волуминозним ефектом.
А ја мислио да је он само Бритамб.
Он, међутим, умислио, да, ако је постао ЕнглАмб у Насеобини, Енгл, пошто је УК у предреферендумском попиздитису, зна све о Балкану.
То што је научио када су му МИ Овај и МИ Онај организовали Кратак Курас о Балкану и ЕнглИнт, то му не даје за право да се понаша као Михајљица. Повлака, Вучуревић из Требињске Нурије. Да буде глуп.
У опсежитом интеврјуу којег је дао Авазу испричао је отрцану причу о томе како су овдје сви добри, сви желе да живе заједно у братству, јединству и поплавама. Само су политичари зли. Њих народ изабере а они онда покрадоше паре, не дају ником запослење и завађају јадне братственике, браћу и сестре,  чак и јетрве.
Међутим.
Главна глупост коју је лупио млахђани Ед Фергусон гласи Неће бити новог цртања карата на Балкану.
Е, мој Фергусоне.
Да ти РВ7 одржи предавање о Балкану. А ти прије спавања понављај, сваку ноћ, по десет пута.
Балкан и постоји због Цртања карата. Да није његових карата и граница никад не би било Балкана. Стоунхенџ би био у Високом. Овдје су прво настале карте и границе па онда народи и нације, вјере и богомоље. Овдје и такве протуве као Тачи, цртају карте. А да о Инглезима, из потаје, не приповиједам. Овдје је свака држава живјела, и жијеће много краће, од Краљице Мајке. Ако си дошао због бајке, реци својим легс Бјежте ноге да вас не усерем. Крај предавања.
Може се узимати и ујутро насешце.
Него, ти, Фергусоне, узми Блок број 5 и запути се мало у Шкотску.
Можда буде цртања карата. Пошто ниси увјерен да ћеш томе овдје присуствовати.