петак, 4. јул 2014.

3068.
ТАМИР
ВАСЕР ВАГА

Охаер баш нема среће. Ни са Високим Представницима ни са Првим Замјеницима.
Откако је отишао Билт, све го килт. И понеки луђак. Као Ешдаун.
А о Пезејцима да не зборим.
Сад, видим, Тамир Самир Дамир, Први Замјеник, Америчанин, као што и доличи, јебите ме ако у БиХ, у свакој кошници, прва пчела до матице није Америчанка, написао колумну о три града, три поноса, три љепоте, три бехара БиХ. О Мостару. О Сребреници. О Брчком.
И свуда, каже Тамир Самир Дамир, прва и задња строфа катастрофа.
За све су криви домаћи актери, лидери и бигери.
За Мостар су криви СДА и ХДЗ. Срба ионако нема у Мостару.
За Сребреницу је крива Премијерка Жељка јер није хтјела да прими руководство Сребренице.
У Брчком је, каже Тамир Самир Дамир, проблем што га мала површина и велика овлаштења чине подложним корупцији.
Нек је дебео па нек је и дугачак.
Мислим, најбоље би било да је Брчко Дистрикт дебео ко цијела БиХ а млитав, са малим овлаштењима. Тад не би било корупције и ерекције.
ЈТК. Јебем Ти Колумну.
Истина је, ипак, на страни Индијанаца.
Није на страни Америчанина Тамира.
Брчко. Ви сте га створили. Брчко никада у БиХ није значило ништа. Сокачка касаба. Забит. Предсеље Бијељине. Која, такође, није значила ништа. А ви га промовисали у Дистрикт. Влада Брчког, Сунце Ти Јебем. Мислим да некоме из Брчког треба дати Нобелову награду за књижевност. О Атомској физици да не говорим.
Сребреница. То је типичан страни производ. Уз асистенцију Служби и Драгана Чавића. Најприје, у рату је држана као енклава, без икакаве војне и политичке потребе. Затим је хаос који су пројектовали муслимани и стране службе, искориштен за послијерартно промовисање непостојећег геноцида. Онда је, послије рата, на прошлим локалним изборима, нпр, манипулацијом и крађом, изборни резултат вјетроказно окренут у корист муслимана.
Онда ТСД очекује да се људи тамо воле, грле и љубе. А Жељка Премијерка да именује Насера Орића за Савјетника за Сребренциу. И Чавића за Првог замјеника.
Мостар. Што голубови могу да усеру поткровље и странци Мостар. Какве везе има Есдеа и Хадезе са Мостаром. Хрвати и муслимани се мрзе преко свих граница. А и преко Неретве. Само се то крије. Срамота да се мрзе они који су против Срба. Мој Тамире Самире Дамире, можете ви формирати заједничку странку Коцки и Бехара, ништа постићи нећете. Усрали сте Шефа и Станицу. Подијелите то па да људи почну да живе.
Али. ЈСВ. Јебе Се Вама.
Ви живите од првог до првог. На рачун падне лова коју ни Обама не добија.
Ви живите од колумне до колумне.
ЈСВ што колумне значе да нико више од вас неће ни интервју да узме.
ЈСВ што ви о Брчком, Сребреници и Мостару знате колико и ја о томе кад се Џоана са сјевера Лузијиане први пут пукла у високој трави.
Ну. Ја вас подржавам. Што сте дуље овдје, брже ћемо је подијелити.

Чак ни ми не можемо да уништимо БиХ боље од вас.