субота, 14. јун 2014.

3000. пост
НЕМОЈ ДА ЛУПАШ,
ПАПА ФРАЊО

Јужноамерички Члан Предсједништва Католичке Цркве, Папа Фрањо, експертно је изјавио да се Југославија морала распасти.
Каже, има земаља чије су културе тако различите да их ни љепило не може полијепити.
Да је Карлеуша чула за ријеч Култура, и она би дала овако глупу дијагнозу.
Папа Фрањо, који долази из јужноамеричке културе, а вози Бубу, која је из њемачке културе, да не помињем ко је дао Наредбу број тај и тај, да се изгради јевтини Дас Народни Ваген, обични је, даклем, он, Папа, територијални и територијалистички западни лобист.
А ја, будала, ко Карлеуша, мислио да је Папа. ПКЦ. Поглавар Католичке Цркве.
Јер, Папањо је то говорио да би спасио енглеску душу Шкотске. И мадридску душу Каталоније. Са њима, вели Папањо, није тај случај као са Југославијом.
Како се Папањино није детаљније упутио у те културе па да види, и да нам каже, да БиХ, Босна Усрана, исто не може опстати. Због различитих култура. С њом није случај као са Тосканом у Италији. Овдје су се културе клале. Какво љепило. Овдје љепило служи за Чмарење. Кад ти га кневи, да што дуже остане и држи.
А припадници културе Папе Фрање, нпр, поклали су у Другом Великом Рату, за православни некултурни Божић 2.300 Срба код Бањалуке. Па ништа. Као да је то све унутар исте културе.
Дабоме. Да нисам културан. Јер Католичка Црква је увијек и служби западног територијализма. Није уопште питање ко је старији. Нато или Католичка Црква. Само понекад се допусти Нато Пакту да мисионари. Да иде испред вјере.
Сулејман Величанствени је био иноватор. Он је под истим чадором имао и Вјеру и Сабљу.
Ови Папини, примјерице, прво Копању мобилишу у Нато. Па ће онда покушати да га превјере. Није ту Окопања нешто битан. Тавих они мобилишу на стотине хиљада. Тисућа.
Папа, Папа, ЈТЉ.
Јебем Ти Љепило.