петак, 13. јун 2014.

2994.
САУЧЕШЋЕ
ОПОЗИЦИЈИ

Мисија пропала. Орао пао. Орао пао. Јавља прислушни центар из Једне Амб, познате мени, мојој тетки и Ангели Меркел.
Мисија је кодно име Младена Босића Пробосића. Орао је опозициони конгломерат у Републици Српској.
По најновијој вијести из изборног стршљеника, Младен Босић иде у ПДПСБиХ. Као носилац листе у једној од три изборне јединице за тај голубарник. Три у Републици Српској.
Без обзира на истинитост те новинарске сторије, то је Босићу и крајњи домет.
Након што је изузетно политички глупо одиграо у разговорима са Деенесом и након што га је Жељка Премијерка искасапила у погледу политичког понашања у поплавама и дану жалости, поменувши му менталну и карактерну мајку, и јест му најбоље да се негдје у Сарајеву прикрије и ушути један мандат.
Босић, који је Мисија Странаца Усранаца овдје, и који је сам рекао да Има Мисију Да Сруши Додика, који је, дакле, хтио не хтио, знао не знао, Вођа Опозције, Вођа Промјена, Вођа Антикорупције, Вођа Демократије, један вјечни Насип Против Поплава, такорекућ, ничим се не легитимише као вођа ни Есдееса нити било чега.
Њему су Опозиционе Перјанице један Балетан Балегар, један А. Милојевић, један Иванићев пропали консултант, једна Ценићка.
Па онда те квазиидејице и критикуљке умножавају по медијима који више желе побједу од саме Опозиције.
Јавност, она најопаснија, најјебенија, политички најоштрија и најпрецизнија, она са гајбе пива, све више увиђа да не може да се нађе ни један разлога за Глас Опозцији.

Мисија отишлауК.