среда, 26. март 2014.

2777.
СДС-
-СРПСКА 
ДЕМОКРАТСКА
АКЦИЈА

Остварује се Мисија Босић.
Једна од ставки је и Политички говор у Сарајеву и изјашњавање о БиХ и Републици Српској.
Сљедећи кораци могли би да буду Босићева похвала Вриселском споразуму Београда и Приштине, Осуда укључивања Крима у оквир Русије и захтјев за убрзање пута БиХ у Нато.
Шаћир Филандра је, одмах, након гостовања Мисије Босића на ФПН у Сарајеву и иницијације Босића у секту Сарајевски Грађанин, изјавио да је Босић Пробосански Политичар.
Очекујем да ће се, негдје у мају, интерисати Грађанска Компартија Жељка Комшића и Српска Демократска Акција Младена Босића и истаћи једног кандидата за Члана Предсједништва БиХ.
Занимљива је инвентура и катастар онога што је Мисија Босић изнио као своје опредјељење како би угодио Сарајеву, Великим Кројачима и Босни.
·         Не може се Република Српска издвојити из БиХ
·         Потребно је напустити националне политике и договарати се како би грађанима било боље
·         Вучић ради добар посао и неко треба да га позове у Сарајево јер је рекао да очекује да га позову
·         Нема Трећег ентитета
·         Потребна прагматична политика а не изазивање непотребних криза на основу националних митологија
Занимљиво је да, барем према агенцијским извјештајима, Босић није помињао Србе и да су предавању и иницијацији присуствовали и представници невладиног сектора.
Очито. Мисија Босић је Лего На Руду.
Ово је био један од услова да га Странци и Велики Кројачи подрже у Мисији а да га Сарајево прихвати ко свога.
Након овога у јаснијем свјетлу и у већој тами могу да се гледају Бабаљеве сеансе и романсе са Есдепеом и Есдеесово предлагање закона који поништавају ентитетско гласање.
Сарајевизација Есдееса при крају је.
На тај начин би се отворио и процес србијанизације Републике Српске.
Прагматична политика без непотребних скукоба на основу националне митологије само је другачије пресложен назив за Функционалну Државу са једним чобјеком и једним гласом.
А пошто нема услова за Самосталност Републике Српске, нити за Трећи Ентитет, Хрвати и Срби се директно, живи, бацају у кавезе разјарених и крвожедних Грађана.
Кад нестане Срба и Српске, што се може извести у два мандата, Босић ће бити Генерални Секретар Нато Пакта за земље Средње Африке.