недеља, 23. март 2014.

2768.
УХАПШЕН
ЧАВИЋ

Јутрос, нешто прије првих пијетлова, јаке снаге Режимских Даждевњака, посебне специјалне јединице, ранга батаљона, опремљене будацима, рогуљама, тракторима, косачицама, и комбајнима, ради заваравања непријатеља, ухапсиле су Драгана Чавића, једног од водича Опозиције у Републици Српској.  
Чавић је одмах спроведен на непознату локацију познату изворима блиским изворима који су захтијевали да остану непознати.
Како се сазнаје, Чавић ће бити подвргнут посебном испитању специјалаца и специјалиста за слојевите радње опозиције, за контакте и за самонаркозу и самохипнозу које резултирају егзалтацијом и умишљајем са преувеличавањем властите важности која се очитује психотеријским поремећајем и стварањем сугестије прогоњености и хапшења које само што није.
За снаге Режима посебно је занимљиво да истраже контакте Чавића и Михајљице. Већ одавно подземљем кружи информација да је Чавић на једном тајном састанку са ОНО и ДСЗ, одбио понуђени Срнећи паприкаш уз нервозну изјаву То једу само крмци у дрвеним коритима. Том понижавајућом изјавом увриједио је 20.000 ловаца у Републици Српској који неће гласати за њега. И још 40.000 њихових тетака, 20.000 њихових љубавница, 40.000 чланова њихових породица и 7,3 милиона вепрова, срндаћа и међеда које су ловци побили. Сви они неће гласати за Чавића па је то прворазредни безбједоносни, политички и изборни податак који може одредити судбину Српске.
Из минута у минут.
Чавић је лоциран када се, са ранцем на леђима, запутио на неприступачне предјеле планине Лисине, да би избјегао хапшење која ових дана масовно проводи Режим.
Аналитичари у Региону предвиђају мрачну будућност Опозиције. Познато је, наводе скоро сви, Аца Мука, Танка Купић, Тврђан Њухало... да је Чавић био генератор оригиналности у интелектуалном програмском и идеолошком сектору Опозиције.
Његовим хапшењем нестаје пријекопотребних Оригиналних Идеја којима је Опозиција мислила да побиједи Режим на изборима у октобру.
Истовремено, Иванић је такође обезглављен пошто је Чавић водио тај опозициони двојац традиционалним повицима Идеш Ли Роде.
Из минута у минут.