субота, 15. март 2014.

2748.
РУСИЈА
ОД БиХ ПРАВИ
НОВУ УКРАЈИНУ

А од Шкотске Крим.
Тако у Дому Лордова гласом панике говори Педи Ешдаун, стари интернационални прдоња, Лорд.
У расправи о БиХ, у том Дому, питао је неку њихову баронесу, из МИП, шта они мисле да ураде у погледу БиХ. Руси долазе. Петокраке се продају ко алва, српова а ни чекића, не можеш натећи. Путин по популарности претекао Вучића.
Лорд је Глуп коК.
Черчил је још на Јалти знао да Руси Долазе. Зато је и Успостављен тадашњи Дејтон. Који се звао Фифти Фифти.
Лорд Ешдаун, пошто је усрао Босну, Шефа и Станицу, и пошто је експресно, по повратку, од Старе Краљонесе награђен великим британским орденом, јер је обавио Велику Нужду Унитаризације, оно што је интерес Гордог Албиона, веома добро зна шта се догађа. Само се правиБ.
На цијелој позорници, много прије пада Берлинског Зида, на сцени је најцрња Западна Територијализација Европе. И свијета, дабоме.
На овим просторима, просторима Вратства и Јединства, трериторијализације такође главни политички и крволочни генератор. Да би се докопао Загреба и Београда, Црни Запад спреман је на све. За Хрватску су жртвовани Срби. А за Београд и Србију, ако требадне, отеће и Војводину, и Влашку, и Санџак, и довешће на власт Црно Црнило.
И Насеобина је предмет Западне Територијализације. Само што није главна тачка. Кад се заврше борбе за Београд, овдје ће бити лакше. Паметно су у Дејтону оставили варијанте. Ако изгубе битку за Београд, имаће у БиХ барем нешто. Ако добију Београд, имаће сву БиХ.
Јакако, Територијализацијом у БиХ баве се и Несврстани. Мислим, Арапски свијет. Синба Кир носи барјак. Лијепо би било имати Босну једне вјере, једног гласа и једног народа. У Европи.
И Русија је увијек ту. Не треба откривати топлу воду. Потребно је само површније познавање историје.
Све то се не мијења вијековима, осим што је Декларацијска Династија Изетбеговиће увела Радикални Ислам у игру. Нису схватили да се мишеви не играју док је вељача. Јер овдје вељача траје од Његошевог Горског Вијенца. Два Века Вељаче.
Истина, Нато је мало нервозан у погледу БиХ.

Ако их Окопања не спаси, не знам шта ће.