понедељак, 10. март 2014.

2737.
СРПСКА
У МАГЛИ

Још само да нађемо шеика који ће Босићу дати лову за тај пројект.
Сви су негдје. Београд на води. Косово у Фифи, Хрватска у банкроту. Само је Опозициона Српска у магли.
Мисија Босић, Насер Чавић и Прогрес Иванић, врла тројка, а није козачка, одавно јури кроз ноћ. Никаквог програма, никакве идеје. Немај чак ни Све Снаге. Уздали се у велики инвестициони пројект Улице & Тргови. Насер Чавић још увијек призива. Јесу за демонстрације а нису за рушење. Он ће бити на челу.
Руку насрце, њих тројица и не знају ништа о политичком и економском програму који су обавезно штиво у интернационално тешким временима али и у НДД оквирима.
Насер је комерцијалист, то не треба ни Бугарима, Прогрес је све рекао о економији предајом Српских Пореза Сарајеву, то је знао и Џемаил, ћато у Отоманској упрви, само што је он Српске Порезе предавао у Стамболу на Босфору, Мисија је слаба струја, шта ли, омски отпор, индукција, намотаји.
Окупили су, није да нису, неке савјете, професоре и стручњаке.
Мали проблем је у томе што не постоји Чаробни Штапић. А они већ примили ЧЧ. Нелагодно њима, неглагодно гузицама.
Углавном, спали су на то, већ мјесецима, да им је главни идеолог, програмер, спиновац и креартивац онај Пасковић.
Оног што он и изањегове тајнуцкаве службице припреме, докопа се Беентеве, још понеко у Београду, а ода Тројка НМП, Насер Мисија Прогрес.
Ма мељу, стружу, изјављују, пјене, преживају данима. До сљедећег блога.
Ако икад побиједе, Пасковићу треба да подигну споменик уз Палату Предсједника Српске. Али да га одмакну једно пет метара одзида.

Да га лако и смирено могу љубити у гузицу.