среда, 1. јануар 2014.

2574.
АЛКАИДАСУЉАГИЋ

Емир Суљагић, фундаменталистички фанатик коме су они тешањски муницијски активисти требали предати арсенале мина и експлозива на чување и употребу, живи је доказ да ће у БиХ и на Булкану опет бити рата. Можда у прије него што би се мислило.
Фанатизована прича, изворно интелектуално власништво Срба Дивљака, о томе да је Наша Земља тамо гдје су Наше Кости, није само идеологија Крви И Тла већ и биологија крволока и истребљења.
Сљепило плаћених фундаменталиста не може да појми да историја не иде правом линијом и не пројектује заједничке собе за живе и мртве, да су посљедице неартикулисаног авантуризма, какав је био распад Југославије, или каква је била муслиманска, Алијина Жртва Мира за БиХ, непредвидљиве и неухватљиве а да нечије право на кости и гробове не може да искључи право неког другог на живот и земљу.
Суљагић јесте црнодлак али то не искључује његово далеко хришћанско, славенско поријекло или његов дио. Цијела отоманска БиХ па и данашња бошњачка подручја леже на хришћанским костима.
Па шта да радимо.
Цијела Хрватска лежи на српским костима Јасеновца.
Па шта дарадимо.
Нећемо ратовати због тога.
Као што нећемо ратовати за независност Републике Српске. Која ће доћи једног дана. Пријетили Суљагићи или не пријетили. Слали честитке или не слали.
Суљагићи, Алкаидићи, Недемократовићи, Нецивилизовићи, једино за оружје и знају. Тако су се латили оружја за БиХ. Њима је оружје, сабља и крв, замјена за Цивилизацију. Покоравање је замјена за Демократију. А потурчавање замјена за Слободу.
Те кости, за које су сами криви, Алија им, треба себи да пошаљу. Не као честитику већ као самосмртовницу и потврду о самокривици. Као тужно подсјећање да се Миром и Животом не игра. Низашта.
Суљагић Алкаидић, успут лаже о сто хиљада жртава само зато што нису Срби. И говори о режиму Милорада Додика. Не ради се о режиму ни о Додику. Ради се о Републици Српској, међународно признатој држави.

Прихватање историјских посљедица једно је од најтежих умијећа. Кости Мојих Предака као и Кости Моје Родбине, отежавају ствар. Али то прихватање спречава нове Кости Мојих Предака.