субота, 29. јун 2013.

2182.
ИНЦКО
СИРИЈСКА
ОПОЗИЦИЈА
 

Коначно се и Инцко разоткрио као активиста Стриттехнологије коју у БиХ продуцирају и заступају Америчка Амбасада, Фридрих Еберт Штрасе Топић, Невладине, Независне, Некорисне и стотине других јавних и тајних фактора.
Та неформална а добро организована група Уличњака, разочарана је чињеницом да у БиХ нема Либије, Сирије, Тахрира и Таксима. А толико су уложили у будале.
Инцко је данас то и објелоднио. Све друге земље су у бољем положају па ми ипак успијевамо да организујемо Уличњаке. Али, у БиХ, која је у најгорем стању, и срању, никако. Мало Јебе Мо Болесне Грађане преко броја и ништа.
Чак смо послали и поруку. Нико неће газити бебе и бабе. И ништа. А то што су те поруке типичне Милошевићевске, са Гезиместана, као и ријеч Газити, то ником ништа.
Још је Инцко, аустријски шпицлауфер, саопштио да је већина амбасадора незадовољна стањем у БиХ и томе слично. Грозни и мучни мој Инцко, већима земаља тих амбасадора је одговорна за стање у тој твојој БиХ, Јебла Те Она. Те земкље, и они, а и ти, створиле су Створа, Земљоуз, Монструма, Насеобину, и сада окривљујете демомнстранте са бебама што ствари не иду. Вама У Кесу.
ПВМ.