недеља, 23. јун 2013.

2169.
УГАР СИСА:
БРАВО ИГОРЕ
И НА УГРУ

Умјесто Флај Фишинга, Флај Лобинг.
Угар Сиса опет има млијека. 7,8 млијенче масти Сису Ти Јебем.
Репортажни хоџин запис у Независним казује да је ту било сваковрсних гостију. Анализу фотки нећу да вршим јер не радим ни за једну обавјештајну службу. Али Репортажни Запис јавља да су ту били АмАмб и РусАмб у друштву Игора Радојичића. То је најзнакљубнија јавка. Након што је у јеку студентских немира у Бањалуци, Новина Независна објавила коментар Браво Игоре, сада је Новина Независна, која је постала, у међувремену, Надзависна, промовисала Игора Радојичића са два најважнија Амб. Да ли је Бакир Будала. Па лупио о одласку Додика.  
Истовријемно, Ана Тришић, једна од првих клијентисткиња Новина, декламује да ће од уласка у Нато сваки грађаних БиХ имати користи. Шта ће имати Срби. Ако ће грађани имати, сваки појединачно, Натокултиватор, Цврц Хоук и Кацигу Трофеј убица из Маринаца.
Флај Лобинг је одржан на пола пута између Бањалуке и Сарајева. У мјесту, изричито кажу Независне, Кнежево/Скендер Вакуф. Босна је неуништива. Маму Јој Јебем. Откуда сада Скендер Вакуф. Да нема и коњака Скендер Бег. Да није Скендер Копања.
Али. Најважније. Кад су Бањалука и Сарајеви на истом путу, зна се ко ће да тражи туту.
Сви гаје Гују У Њедрима.
Срби гаје Маљ.