петак, 28. септембар 2012.

1787.
MA, NEMA POMIRENJA
Neki Ćurdaković, neartikulisani kandidat za Velikog Vezira Srebrenice, kaže da je priznanje genocida koje je izrekla Vesna Kočević, zajednička kandidatkinja srpskih stranaka za načelnicu opštine, put ka pomirenju.
Najprije, Vesna Kočević nije priznala genocid. To što je rekla da je bio zločin i što poštuje presude suda, ne znači priznanje genocida.
Ali, najvažnije. Priznanje genocida nije put ka pomirenju. To je put ka uništenju Srpskog Naroda. To je put ka Drugom, dobrovoljnom, Turčenju Srba. To je put stvaranja Islamske Republike Bosne.
Presuda za Genocid Haškog tribunala nije validna za ocjenu da je nešto bilo genocid. Srpski genocid ne ustanovljuje antisrpski sud. Genocid ustanovljuje kompleksna istoriografska nauka. Ni jedno naučno ime, pojedinačno ili institucionalno, nije izašlo sa tezom  i dokazom o genocidu. Plaćene sudije ne ustanovljuju genocid.
To je politička presuda iz mozaika opravdavanja udara na Srbe da bi Slovenija i Hrvatska postale nezavisne. A danas propale. U tu igru su se, slučajno uigrali muslimani koji nisu nigdje bili planirani za neovisne države, i počeli krvavu igru sa Markalama i sličnim „srpskim divljaštvima“, kako bi Ameri imali opravdanje da tuku Srbe i kako bi njihovu teritoriju zaposjeli muslimani proglasivši je državom.
Prihvatanje genocida, za šta Čavić treba da bude strijeljan po optužbi za veleizdaju, značilo bi trajnu satanizaciju Srpskog Naroda. Svako još nerođeno dijete imalo bi oko vrata pločicu sa natpisom Moj narod je izvršio genocid. Značilo bi gubljenje prava na kolektivitet što uključuje teritoriju, ustav, jezik i opstanak.
To i žele muslimanski agresivci.
Nikakvo pomirenje.
Osim toga. Nema pomirenja sa onima koji cijeli srpski narod nazivaju genocidnim i fašistoidnim. Nema pomirenja sa onima koji ne dozvoljavaju presude za zločine nad Srbima. Mi ne tražimo da Dudakovića sudite za genocid. Odrežite mu jaja za paljenje srpskih imanja. Samo to. Nema pomirenja sa omima koji su imali ratni cilj da, sa Hrvatima Haveoa, pokore Srbe i stvore ustaško-handžarsku unitarnu državu. Poslije rata, inače, nema pomirenja. Poslije rata postoji samo šutnja koja znači Krvavu vam mamisu jebemo. Čak ni kada bi se muslimanski agresivci, ili bošnjački političari, izvinili svima u BiH jer su za BiH žrtovali mir. Nema pomirenja, samo Svako Sebi. Nema pomirenja dok Turska dolazi.
Sve su šanse propuštene. Srbi više nisu Pušači Zajedništva.