уторак, 25. септембар 2012.


1784.
PITAJTE AMBASADU
Pošto je neka Babetina snimila izvjesnu sisobujku kako sguženih farmerica i gaćica, sjedi mladiću u krilu, u mostarskom parku, živo me je zainteresovala ta društvena scena i sociloško-psihološka pozadina Stidnog Javnog Seksa.
Seksa se stide oni kojih je prošlo. Pa tako i Babetina. Kako je nazva Sisobujka.
Inače cijelo guzičenje u krilu otkriva mnogo društvenih apsurda. Tri hiljade šupaka, i njihovih čepova, smiju da marširaju metropolama, i Troše Pare Poreskih Obaveznika, a jedno nevino žensko dupe ne smije da se, golo i oblo, uljuljka u muškom krilu.
Park je za djecu, kaže Babetina. Pa šta onda ti tražiš tu. Odnosno, ne pravi se moral nekog društva s pomoću djece. Djeca su nevina i nisu za upotrebu u bilo koje svrhe. Ogroman udar na Moral Jedne Babetine upravo je taj snimak i Njegovo Mećanje na internet. A ne Mećanje Njega u parku.
A i pitanje je šta je stvarno bilo. Demokrati kažu da je to bila razmjena nježnosti. Ja, ipak, obzirom na iskustvo, mislim da je u pitanju bila razmjena vlažnosti i čvrstine. Nježnosti razmjenjuju plišane mede, kada mama pogasi svjetla a djeca pospu.
No, neka nevladina seksualnopravna organizacija trebala bi da se obrati Ambasadi. Da li je bilo seksa u mostarskom parku. Oni sve znaju. Kako se Fena, Feudalna Novinaska Agencija, obratila Ambasadi. Čuli ste Dodika. Da li je u Srebrenici bilo genocida. Kako da ne. Kaže Ambasada.
Dabome da nije bilo genocida. Osim ako uskoro neki helikopter ne dobije ime Blek Naser. Orić. Apač Naser.
A dok ne stigne odgovor iz Ambasade, pustite mlade nek se uljuljkuju gologuzi u krilu. Toliko je teško danas naći dvoje sretnih na jednom mjestu.
A Ti Babetino, i svi ostali, odvedite, prilikom toga, djecu na drugu stranu. Kad ih možete zaključati u sobi dok to skrnavljenje obavljate u stanu, možete ih odvesti i na sladodoled.
A ti Bona Feno, i dalje njeguj taj Otomanski Šarm Novinarstva. Šta Kažu Ambasade. A. Šta kaže Sulejman Pičastveni.