недеља, 16. мај 2010.

DVOJAC SUMNJIVOG MORALA
(Ivanić – Tadić)
Velika opoziciona koalicija „Imal ko još da bi mogo s nama“, pod lažnim imenom Zajedno za Srpsku, poškropila je javnost i birače Republike Srpske svetom vodicom Dva kandidata, oba plagijata.
Mladen Ivanić je konačno postao kandidat za člana Predsjedništva BiH i sjeo na panj sudskog postupka u predmetu Malo šume za moje jarane.
Ognjen Tadić je još ranije objavio kandidaturu, koju je podržao čak i novogradski Lažni car Mihajlica Mali.
Ivanić u utrku ulazi sa ubjedljivim referencama:
• U sarajevskim Danima, i Noćima, izjavio je, crvenim slovima, na dvije strane, da bi prihvatio Rezoluciju o genocidu u Srebrenici
• O Butmiru sve najbolje, rekao je: Bez neke sitnice, sve se može prihvatiti
• O entitetskom glasanju sve najgore, rekao je: Dodik i Režim ga zolupotrebljavaju, entitetsko glasanje treba pripitomiti, shvatio sam
• Vodio je mnoge svoje ministre oko sudova i u sudnice
• Dok neki iza sebe ostavljaju tornjeve, rafinerije, investicije, on, Ivanić iza sebe ostavlja panjeve. Dajte šume našem prijatelju. Idi, usijeci. Sad je na sudu, na panju, zbog tog predmeta Jurišić i ogranci. Žalosni usud je moguć. Vidim, kad bacim grah, sarajevske naslovnice: Predsjednik Republike Srpske na panju. Podnaslov: Mladen Ivanić, proglašen krivim, zloupotrijebio položaj šumara.
• Grci su decenijama prodavali bostan po marku, dok im konačno, ove 2010. nisu propale banke. Ivanić je genije, odjednom je prodao banke po marku, ko i bostan. Tako nas je spasio grčkog bankrota. Ako nemaš banke, ne možeš da propadneš.
Ognjen Tadić, reference:
• Vatreni šešeljjugend, učesnik otadžbinskih kongresa što je zabilježeno i u debelim knjigama
• Mladi prebjeg iz Otadžbinskih Radikala Kavlovca, Vivovitice i Kavlobaga u Srpsku Demokratsku Stranku
• Advokat, branilac aktera Kriminalizovane Odbrane Srpstva
• Sumnjivac u porijeklu imovine jer njegov advokatski kabinet vrijedi više od onoga što se može zaraditi nadnicama narodnog poslanika.
Dakle, Dva Kandidata zrače sumnjivim moralom.
Koalicija Esdeesa, Pedepea i trabanata, bacila je u oči javnosti, biračima i srpstvu, uvredu, kandidujući za najviše pojedinačne funkcije, ljude koji su svoj moralni stub pojeli prije nego što su ga i formirali.
Koja će budala glasati za Ivanića vjerujući da će sačuvati Republiku Srpsku a nije umio sačuvati barem jednu banku, jer je kao ekonomist, trebao pretpostaviti da će nam trebati.
Republika se ne čuva na panju.
Koja će budala glasati za Ognjena Tadića, koji se, kao mlad političar dao u velike prebjege i veliko kurvanje.
Od mlade kurve nema carice.