недеља, 7. фебруар 2010.

OTKUD VUČIĆ NA RTRS-u?
Dok je u Banjaluci stolovala Prva Dodikova Vlada, pod okriljem Koalicije Sloga, tada je Aleksandar Vučić bio beba kod Vojislava Šešelja Vojvode i častio nas izdajnicima, izvodima (tako je Voja Vojvoda izgovarao: izrodima), nesrbima... Tada je Sloba Sloboda (Niko ne sme da vas bije) zahtijevao da napadnemo Vojnu bazu Sfora u Ramićima a Nikola Poplašen Hrabri, tada radikal u najmu kod Šešelja, tada u najmu kod Slobe, Predsjednik Republike Srpske, pošto je pobijedio Biljanu Plavšić, i Čerčil je izgubio izbore pošto je spasio Englesku, pridružio se zahtjevima za napad. To je doba kada su radikali u Banjaluci demolirali konzulate SAD i Velike Britanije. Kao izraz svekolikog srpstva kavlovačko-kavlobadske provenijencije. Aleksandar Vučić tada je bio Šešelj jugend. I kao ministar informacija, za vreme Slobe, bre, srao je o vlastima u Republici Srpskoj da pas s maslom ne bi pojeo. Jedan je od onih koje sam čerečio u svojim izjavama i izlivima miloduha i trebavske nježnosti. To su srboidiotumi koji su lansirali teze da u Hrvatskoj postoje srpski gradovi Splet, Osek i Reka i da je to sve Srbija.
Taj A. Vučić je, mnogo kasnije napustio Voju Haškog i pridružio se Nikoliću. Splet, Reka i Osek više nisu u Srbiji. Takvog Vučića su pozvali u SAD. Jebeš karakter koji nije labilan.
Sada je takav Vučić, došao u Republiku Srpsku da promoviše stranku, Prekodrinski Ogranak Srpske Napredne Stranke i pojavio se u Centralnom Dnevniku Države Medijskog Mraka Milorada Dodika. Kojega je nazivao diktatorom nad Esdeesom, Srpskim Radikalima i Srbima uopšte a u saradnji sa mračnim silama Amerike i Engleske.
Aleksandar Nikolić Vučić na Radio-televiziji Republike Srpske. Strašno. Na šta je spala diktatura u Dodikovoj zemlji.
Doista, što će umnjacima u RTRS-u na pameti ideja o gostovanju Vučića u Dnevniku. Kad on ovdje nije ništa. Njegova stranka ne postoji. Nema je u parlamentima. A sa tom spodobom se ne može dokazivati demokratičnost. Aleksandar Vučić može mijenjati stotinu stranaka, on će ostati Spodoba Srpske Političke Scene, kao i desetine drugih koji su upropastili Srbiju.
Osim ako nije u pitanju neki aranžman. Sa strancima. S kim će?
I Vučić bi mogao u politergelu sa Čavićem, Mihajlicom, Krsmanovićem, Kalinićem... A izborni prag je nizak.
Deset minuta u Dnevniku može dobiti sdamo atomska bomba koja bi sada pala negdje u srcu Evrope.
Ne mogu da vjerujem u toliku raskošnost uredničkog talenta RTRS-ovaca.