недеља, 18. јун 2017.

КРАЈПУТАШКЕ СИТНИЦЕ
УБИЈАЈУ ЗЕМЉУ,
ЧИНИЛИ ИХ ЛИДЕРИ
ИЛИ ОПОЗИЦИОНАРИ

Дајте ми детаљ којим се баве Политичари, рећи ћу вам каква је Држава Друштво Нација.
На крупном питању је лако крупан бити. Крупан или Глупан.
Ситнице замагљују све.
Зато нова западна демократија и форсира Ситнице. У шуми ситница не види се ко добија а ко губи.
Драган Чавић, изузетно глуп Политичар, који је био Предсједник Српске Странке и био Предсједник Српске, па све, пропирио кроз подеране гаће, не одустаје од ситнозоба.
Ових дана изјављује како је Тадић крив што је изгубио од Додика. Тадић је криз за толико гласова које је добио. Јер то нису његови реални гласови. Као ни Иванићеви.
Чавић и Политичка Колпортерија је крива што га је кандидовала без реалне подлоге.
Срећа, нису дошли у ситуацију да Тадић побиједи.
Знајући како раде Млади Радикали, јебали би и рибаће четке а не само јежа.
Чавић је још рекао да је Додик, имао намјеру да смијени и растури Владу али га је Опозиција, читај Чавић, јебо политику гдје је Чавић Опозиција, а ко не види нека погледа Тадић Бориса, и он је у Србији Опозиција, СТЈ, предухитрила и он одустао.
То је тај велики факт који Опозиција има у рукама и којег ће искористити за Изборе 2018е. АУК.
Једнака ситница је и Вучићево именовање несрећнице из ЛГБТ популације, та синтагма треба да сугерише да их је више него божијих Жена и Мушкараца заједно, за Мандатара. Мандатарку. Мандакарку.
Сво упињање, прије свега, самог Вучића, да то представи као неку своју модерну политику која Мења Србију, да се додвори неком Скоту, Неолибералима, Западу, Ангели, Трилатерали... своди се на то да Скот, јер је он ту близу, само, у себи, каже Види Будалаша.
Толико је оних који су овдје, као и у Хрватској, а и у БиХ је било сличних Шаћирбалега, рекламирани и прокламирани као Западна Дјеца Срба, Дјеца Харварда, Успјешњаци, па су се усрали кано грлице и гугутке.
Шта је то што има Елгебетана, што је неће спријечити да се улита.
Као и у свим другим случајевима, Вучићева ситница говори све о Србији. О Вучићу се нема шта више рећи. О Србији, која избором, Вучића још није све рекла о себи.
Има и Додик ситница. О томе сам књигу написао.
У Лакташима изабран нови Начелник а и нови Предсједник ОО СНСД.
Ранко је тамо већ био. Па се Додик, у међувремену, бавио многим ситницама, ту у Лакташима. Без потребе. И многе се мљело, и одстранило, без потребе. Кад се круг затворио, Ајде опет Ранко.
А у Лакташима, иначе, СНСД добија између 70% и све.
*
У Фудбалу. Тренери се убише да играча науче шта игра на терену. Ови у Политици се убише да докажу да играју све.
Не зна се ко је глупљи, или тренер или играчи.
*
Као и Хасо и Словенац. Који га је звао да пјешаче на Триглав. Када су стигли на врх, а Хасо једва преживио, каже Словенац Види како је доле лијепо. Па, коју смо пичку матерну ишли оздо, јебем те глупа.
Међутим. Ни глупост Хасе није за одбацити.