среда, 24. мај 2017.

ПОСНА ВЕЧЕРА
КОД ФЕДЕРИКЕ,
НЕМА МЕСА,
МАЛО ПАПРИКЕ.

Нема меса, мало паприке, и јебите се. Нема ни глутена. Бобице. А најбоље да сте понијели нешто у масном папиру. И сирац из дима а курузу за пута.
Шта би од наког Балкана.
Некад је Албанија, нпр, била Земља Бункера. Ту се ишло по Путописе и Репортаже. Земља ортодоксије кинеског комунизма. Југославија водила Несврстане. Тито јебаво свјетске пичке. Бугари имали Тодора. И нешто Совјета.
Данас овдје вршљају Помоћни Хојтови и Чотраве Федерике. Као насљедници Јелка Кацина и Дорис Пак. ГМО.
Па тај Помоћни Хојт дође код Вучића.
Па заједно изјаве нешто као Мир нема алтернативу.
Како ће имати кад сте све сјебали што се сјебати могло. На простору бивше Југославије. А пошто у тим Ратовима Братства и Јединства није сјебана Србија, онда сте њу, у додатном бомбардовању, посве уништили. Боље би прошла да су се ратови за независност Хрватске, Словеније и БиХ, водили сви у Србији.
Мада Моји Извори кажу да је Помоћни Хојт дошао код Вучића само да би нервирао Додика. Јер га, Хојта, Додик није звао на славу. Пошто тај, Хојт, није пристао да цјелива руку Патријарху.
У тај час стиже вијест да Федерика Могерини прави Бриселску Вечеру за премијере Балкана.
Моји Извори кажу да је купила мало паковање Хеденшолдерса па ће опрати косу и то.
Тужна Вечера код Могеринијеве, симболизује бриселску празнину на Балкану.
Најављује се појачани ангажман ЕУ.
Све сам у животу могао помислити. Али да ће се Фразеолошка Самоуправна Бирократика преселити у ЕУ и постати политичка окосница Двадесетпрвог Вијека, нисам.
Свако из ГФГ, Гајба Фокус Групе, разликује Кинеску Политику и Политику Русије на Балкану, коликогод оне биле далеке и неприсутне, од Политике Брисела.
Конкретно од неконкретног.
Ну. Није Брисел кривац. Нити сирота Федерика Могерини.
Криви су Лидери Балкана. Тих земљурака. И Политичке Странке које стоје иза њих.
Вечера Политичких Пичака.