уторак, 23. мај 2017.

ДЕСЕТ СТВАРИ КОЈЕ
ТРЕБА ЗНАТИ О ТОМЕ
ЗАШТО МЕЛАНИЈА
НИЈЕ ДАЛА РУКУ
ТРАМПУ У АРАБИЈИ

Очекујем да се запали Интернет, сруше Сервери а да преживјели Портали пренесу овај текст као најзапаљивији Брикет Њуз.
► Меланија се препала да ће је одвести и предати неком Шеику.
► Вратила му за оно што је лано на инауграцији па је морала да демонстрира фацу бибчета којег је напо пролом облака.
► Сматра да је некултурно водити жену за руку. Није она Бабамакрон па да немере да ода сама. Још ниси достигао словеншчинско културо, проклети јужњак. Сељачина.
► Пазила је на протокол. Као што је Татицу Трампицу мунула у ребра, на Инаугурацији. Држи се за Срце, пиздек.
Она, сматрају аналитичари, мисли да је једна институција Президент САД а друга Прва Дама. И да не треба да се мијешају надлежности.
Кад ти будеш Прва Дама, нек те вода ко оће.
► Стручњаци за говор тијела истичу да је тако послала поруку Саудијцима да је на Западу жена много слободнија него на Уједињеним Пијесковима и да се не слаже са таквом политиком.
► Геосорошевци, пак, истичу да се Меланија, полако одваја од Трампа и стаје на страну Дубоке Државе. Јер је висока и кад се удубљи и до кољена, још увијек пристојно излгеда.
► Она не одобрава што је Црна Гора примљена у Нато прије Пиранског Заљева гдје је Запад могао да шукне Хрватима и њиховом нападу на словеначки Салинитет и Територијални Интегритет.
► Она је одлучила да игра самосталну политичку улогу Прве Даме. Тако да ће у Европи, са Столтенберговом Женом, што је изнимно важна функција у Нато Алијанси, ићи у неки надреалистички музеј. Само да напакости Трампу јер он о томе нема појма.
► Она жели да учврсти свој имиџ. И да се јасно дистанцира од Брижит а да нагласи да је у старту постигла више од Жаклине. Два у један. Има и Кенедија и Оназиса истовремено.
► Стари директор БИА, овај, ФИБИА, како се зове, сматра да су се Трампу знојиле руке пред сусрет са Пјескашима, па се та љепљивост гадила финој Дами З Брегов.