недеља, 5. фебруар 2017.

НАЦИОНАЛНА ДРЖАВА.
КАКО ПРОЧИТАТИ
ПРЕКРЕТНИЦУ.
КАКО НЕ ГЛАСАТИ
ЗА НАЦИОНАЛНОГ
МУДОКЛАПЧИНУ.

Прекретница, свачија, нема рекламу, не осваја тржиште, нема онај пијар. Прекретница није мачија вељача, па да по силном мрњаукању на смрзлој цаклини, знаш да ће га неко убости. Прекретница ти ништа не говори, док се добро не одмакне од тебе, деценију или двије. Онима глупљима и уопште склоним пропадању, треба цио вијек.
То опште национално онанисање глатке и влажне огуљене врбове гране, дјелује уживајуће, чисто, у својој нетакнутој бјелини, у узбуђеној влажности. Али. Брзо прође, грана се осуши и почне да тамни, некако на рђу вуче. Прикрила је прекретницу, што јој је и био циљ. Па, до сљедећег пута.
Тако је Србима прошао цијели двадесети вијек.
Мало су онанисали са  Краљевином Срба Хрвата Словенаца. Мало су онанисали са Компартијом, Пролетери свих земаља. Подобро онанисали са Братством и Јединством.
Бојали су се да размишљају шта ће и како ће кад умре Друг Тито.
Тито се борио колико је могао. И ногу је дао. Што ни у Седам офанзива на Партизане и НОВЈ, није. На крају је морао да умре, знајући да ће и Србија, и Кумровец, да оду у курец.
Онда су Срби онанисали са погледом у свијет. Пао Берлински Зид.
Па су онда онанисали на велико археолошко отриће српског аматера археолога Војислава Шешеља. Карловац Вировитица Карлобаг. Сви Срби у Једној Држави.
Срби нису протумачили прекретницу Пад Берлинског Зида. Нису схватили да је СФРЈ, њихову млађу и љепшу сестру Краљевине СХС, држао Хладни Рат и Биполарни Свијет. Нису схватили да ће, кад свијет постане Униполарни, и то у рукама најцрњег зла у овом дијелу пулсирајућег свемира, поплава прво подавити гушчиће и пачиће. Мале Нације.
Сада се појавио Трамп.
Ми, Срби, како погађате, онанишемо.
Само нек је Билу Цркла Крава.
Та побједа Трампа, данас је, свему Свијету, нека врста Прекретнице. Наде. Мамца. Варке. Без обзира што је Америчко Друштво тако отровно да никада више неће бити Камилица. И што је мање важно којом цјевчицом на ово или на оно мјесто ће да испоручује отров.
За Србе Трамп не треба да буде одушевљење. Треба да буде путоказ. Јер и он говори о Националној Држави. О јакој Америци. Иако тамо нема Америчке Нације. Као што постоји Српска Нација.
Срби у Републици Српској и Срби у Србији треба да схвате да је ово позив, школско звоно, за велики двочас Националног Спаса.
Српску и Србију треба очувати, спасити.
Изгубљено се не може вратити.
Не може се ни Косово вратити.
Али се на непристајању на његов губитак, може Србија Градити.
А, јака Србија највеће је зло за Шиптарско Косово.
Као што је јака Српска, највеће зло за унитарно Сарајево. И Османски Бошњачки Круг.
Ко треба да прочита Прекретницу.
Сви.
Избори су та читаоница.
Треба гласати за оног ко је нешто учинио за Националну Државу. И требају да гласају сви.
Никад не треба гласати за оног ко је знак твоје мржње према неком другом. Нити за нога који је свет као Свети Сава, а ништа није урадио и нико га не подржава а нарочито сви.
Ако мислите да то треба да ураде Вучић, или Додик, онда дркајте ону врбовину.
Сад ће, поред ријека и језера, да испупају и излистају нове гране. Биће колико оћеш.