субота, 3. децембар 2016.

ФАРСИЧНОСТ
ОСИРОМАШЕНОГ
ДЕМОКРАТИЈУМА

Није трагично што су разрушили СФРЈ, а ми, омладинским снагама и раднијем бригадама, помагали, нити што су нас, не све, бомбардовали Осиромашеним Уранијумом.
Трагично је што су нас, након Распада, бомбардовали Осиромашеним Демократијумом.
Којег су Народне Масе и Политичке Класе, прихватиле објеручке, као најрођенијег. Као највећи цивилизацијски дар и достигнуће.
И сада сви живимо у тој Тамници Времена из које излаза нема.
Југославија се могла срушити, постјугословенска Тамница Времена неразрушива је.
Јер, ти државуљци, та друштванца, те економијице, конструисане су тако да немају ни Моћ Напретка, ни Моћ Назатка.
Мора се признати да је З&ФТ, Збигњев и Финасијерски Територијализам, Запад, ријалитистички речено, овдје достигао своје звјездане врхове умијећа.
Хрватска, Србија и БиХ су лабораторијски узорци тог експеримента.
Код њих је занимљиво то што је постјугословенска историја та три државуљка распоредила на различита мјеста. Али, светри опстају на исти начин.
Хрватска опстаје на Фарси своје важности у Нато Пакту и ЕУ, и на љепоти своје предсједнице и свог премијера, чак су и Божу Петрова прогласили лијепим.
БиХ опстаје на Фарси Државних Институција. Као што је Предсједништво, Савјет Министара, из којег је становити Звиздић отишао у Абу Даби, гдје ли, па изјавио да БиХ нуди неки свјетски центар за културну баштину. Ал, јебеш Предсједништво и СМ, БиХ почива на темељној Фарси Уставног Суда.
Србија, пак, почива на Фарси Избора. Изборна Болест Александра Вучића, надмашила је све друге његове Политичке Болести. Ускоро ће расписати ванредне зборе на којима ће се гласати за одржавање редовних избора.
Ал, јебеш Хрватску, она опстаје захваљујући Туризму, као што је то било и у СФРЈ. Она напријед не може а пропасти неће.
Проблем је што исти синдром држи и БиХ и Србију. Али оне немају Туризам.
Србија не може напријед али још може пропадати.
БиХ не може ни пропасти ни опстати.
И ту цијену плаћа Република Српска.
Која је у истој ситуацији као и Бирачи које Мунгос Вучић држи опкољене и обезнањене.
Ни Србијански Бирачи ни Република Српска не могу да учине ништа против Фарсе.
Док се клатно на глобалном плану мало не помјери са свог уклетог мјеста које је настало падом СССР-а. Што је пореметило статику државних архитектура.
Као што Вучић Изборима не дозвљава да се формира и израсте Опозиција, Здрава Национална Политика, тако и БиХ, Бакир Сарај Чадор и Шаптачи Унитаристима, непрестаним гомилањем неуставних и недејтонских, вјештачких, лажно државних институција, непрестано тамниче Републику Српску и не дају јој да дише.
Ну. Република Српска је ипак у предности над Бирачима Србије.

Постоји, код мене, реалан страх да би Вучић могао трајати дуље од БиХ.