уторак, 30. август 2016.

ПОЛИТИЧКА ПЛИТКОЋА
ИВАНИЋЕВИХ
ПЕДЕСЕТ ГОДИНА

Срби су једном, ко крмци у корито, улетили у Југославију. И тамо их је јебало уздуж и попријеко. А нису им дали да упале свјетло. Кад су га, напокон, упалили, кад се свињац распао, Срби полетили да јебу сами себе.
Ово мало Срба, који су се спасили послије тог југосрпског секса, у Републици Српској, утјерано је, дакле, не својом вољом, у Свињац БиХ. И стално нам подмећу корито и напој. И цокћу са Миљацке.
Није могла национално шарена и унутармрзилачка Југа, да опстане, али БиХ мора. Каже Радио. Међународне Заједнице и Сарај Чадор Бакирлије.
Има неких српских крмака који су полетили у корито Сараја. Савез За Корито и Напој.
Генерално, Срби треба да се добро чувају те Тамнице. Ако не буду били опрезни, биће им стих Из Југославије се  и излази али из БиХ никада.
Ово је Вријеме Прелома.
Његова филозофска политичка суштина у томе је што не траје кратко. А што свака српска грешка може да га скрати на један једини трен.
Коликогод мало Свјесних Политичких Срба било у Спској, морају да нађу памет и начин да пројектују Национални Интерерс тако да се никад врата на БиХ не затворе а остану закључана свана.
Наизглед непотребни, необавезујући и неправнопосљедични Рефередум о Дану Републике Српске, један је од најбољих стратешких корака у оставривању Националног Интереса.
Јер, Референдум мало даје али много спречава.
Поништење Дана Републике Српске је поништење Републике Српске.
Не треба да нас заслијепи љепота Аргентинског Танга па да не видимо његове појединачне кораке.
Младен Иванић, један од безвреднијих политичара Републике Српске који се стално, управо због тога, што је као измрвљени стиропор, држи, а незаслужено, на површини, имао је ових дана, у свом преокретном србовању, тезу да Девети Јануар треба прогласити Даном Државности. Ако се Дан Државности прогласи неуставним можемо увести Дан Осамостаљења Републике Српске. Па, онда, Дан Независности. И тако наредних педесет година. Рече он.
Јасно је да Младен Иванић посједује неодољиву плиткоћу дугорочности.
Он би нас оставио петсто година под турцима.
И увијек власт да буде у Сарајеву.
Сарајево да нам укида а ми да се кријемо по брдима, по шумама и горама.
Јебо Тисебе. Финац, познати Национални Стратег.
Република Српска мора политичку сцену отворити друкчијем типу политичара.
Јер, ови политички неошколовани, какви су и економисти, национално несвјесни, какви су сви плиткоџеповићи, политички рециклирани, какви су социјалисти централног и општинских комитета, екстерно накондомљени, какви су демократски прогресисти, промјенаши и гадљивично, не могу одговорити тренутку и будућности.
Могу само да кажем.
Грешка Срба са срљањем у Југославију исправљна је њиховим нестанком на цијелом том простору. Осим Подбеоградовља и Републике Српске.
Грешка Срба са остајањем у БиХ, и нечињењем Осамостаљења, може се исправити само потпуним нестанком Срба Овдје.
Од тога треба да почне сваки млади политички човјек, са амбицијам јавног и политичког дјеловања.

Ако ти, ујутро, прво наумпадне Брисел, не бави се политиком.