субота, 20. август 2016.

ЈОШ
ФУНКЦИОНИШЕ
ПРЕДРАТНА
МАТРИЦА
ДЕВАСТАЦИЈЕ СРБА

Полазим од основне чињенице да је Распад Југославије организован, уз несебичну, велику и историјску помоћ Домаћих Изјајника, не ради независности Хрватске, не ради уништења Југославије, која је била војна сила и цетера, већ ради уништења Срба на том простору бивше СФРЈ, свуда осим у шумадијско-подбеоградском региону.
План је скоро поптуно проведен. Једина технолошка грешка је формирање Републике Српске као Државе која је морала да се уважи у Дејтонским преговорима и да се, као страна, у својству Ентитета а у пракси као Држава, уведе, присили, у Дејтонски Устав.
Сви су оечкивали да ће се и Срби у БиХ претворити у Завежљај Србе.
То што је Србија у Дејтону заступала Републику Српску, доказује, не оповргава.
Република Српска није могла да буде директан преговарач јер од БиХ не би било ништа. А БиХ је требала остати као иснтрумент даље девастације Срба. А ни Сарај не би прихватио такав почетни распоред снага, што би довело да даљег рата. У том сценарију Милошевић је, и Србија, требао да добије додатну одговорност за Рат у БиХ и Злочине Срба. Није му, дакле, та улога дата зато што је он, и Србија, створитељ Репблике Српске.
Откад је Република Српска кренула политиком Дејтонске Самосталности, Самосталности унутар БиХ, а ако не могне, и кад се смогне, Самосталности изван БиХ, јављају се докази овог сценарија Девастације Срба на простору цијеле СФРЈ.
Девастација Срба је уљудан међународни рјечник. Ради се о Уништењу, испражњењу Српскх Земаља, као што је то учинила Олуја.
Соња Бисерко је хелсинкашица за људска права у Србији. Хелсинкашикара.
Нисам видио неки напредак људских права тамо али се, зато, Бисеркашица, непрестано бави Републиком Српском, Српским Злочинима у БиХ, Геноцидом Срба и Србије и сличним хемијским формулама даље Девастације Срба.
Данашњи интервју, који је дала сарајском просралу вијести.ба, доказ је не само Пројекта Уништења Србаља кроз распад СФРЈ, већ и доказ да та матрица још живи и још се проводи.
Та Западна Серуља, Плаћеница и Блаћеница износи неколико теза, и оживљава их.

● Република Српска је увијек зависила од Београда. Она је ратни плијен Србије. Опстанак Српске није могућ без Београда.
То је стара теза коју Бисеруља ревитализује како би осоколила Срајево, које је у потпуној дефанзиви и ћорћаршији, и како би избрисала цијели Српски Народ из БиХ, као Национални и Територијални Колективитет. Како би га обесправила. Јер то чини и Сарај и Бакирлчаршија. Захтјевом за укидањем свега што има везе са Српском и њеним настанком.
Али. На овај начин се и Београду вежу руке и главе. Београд се даље држи обавезним да ради оно што су замислили Девастатори Српства. А тамо ће се увијек наћи Копераната и Измећара.
● Милошевић је одговоран за Геноцид.
Соња извлачи фантомску Међупресуду Хага која то, по њој, потврђује. Тиме се цијели Српски Народ оптужује за Геноцид. И Србија и Српска.
Познато је да је кривица Србије и Срба испланирана и прије Шпегеља и Башчаршјског Убиства Свата.
Па је, Бисеруља, логично, и сада проводи.
● Русија у ревизији историје има важну улогу.
Бисеруља мисли на анализе пресуде Караџићу, које говоре да се Милошевић, практично, скривено, ослобађа кривице за Рат у БиХ.
То је за њу Ревизија. А Русију додаје јер је то сада тако Ин.
● Вучић је регионални лидер који заговара мир и стабилност.
Само његови министри то ремете а он, који има толику моћ, не може да то не зна.
Соња Бисерко овим прекрива цијели један процес у коме је Србија, преко Вучића, понизила себе како би у региону показала добру вољу. Низ догађаја свједочи о томе. А Хрватска и БиХ, па и Косово су на то узвратили даљим помамама, усташтвом, непоштовањем међународних договора, каменовањем.
Сада Бисерко све то изврће и окривљује Србију за најниже односе у Региону.
И ставља Вучића у улогу у којој је у цијелој представи био Милошевић. Са јасним мачем кривице над главом. Ако не буде слушао.
● Одустајање од Републике Српске биће најтежа одлука за Београд. Бисеруља Тарабић.
То је то поништавање цијелог једног народа. Српског у Републици Српској и БиХ.
Одузимање права да одлучују о себи. Одузмање чак и права да се сами одрекну себе.
Зато је толика инвазија на безазлени Референдум о Дану Републике Српске. Зато треба увући Вучића да Додику наложи да одустане од Референдума.