недеља, 14. август 2016.

АМАМБ
РЕФЕРЕНДУМСКА
ДРЕСУРА
СРБА И СРПСКЕ

Америчка Амбасада у Сарајеву не оглашава се о запрашивању комараца. Али се зато, маломало, оглашава о Рефрендуму Дан Републике Српске.
Зашто је Амамб и Амамбици Кормак, толико битан један уобичајен, безазлен, Српски Референдум.
Не ради се о издвајању из БиХ, о уласку о Руско – кинеску Унију, или о придруживању Бриксу.
Ради се о Дану Републике Срске. О датуму који постоји у краткој историји Самосталног Српства с ове стране Дрине. О датуму који се не може поништити. Јер није ни поништена Република Српска. Велике силе су је признале, Дејтонским мировним спорзумом и Паришким споразумским потписима.
То што некоме смета Девети Јануар, то је као и мени да смета бацање цвјетова у ријеку Инд.
Зашто, дакле, Амамбица Кормак шаље видео поруку, ко филмски журнал који треба да се приказује у кинима, прије сваке пројекције, у два, у четири, у шест, у осам, у десет, кад зна да то Срби нејебунизашта.

► Амамб и Амамбици Кормак битно је да одржи Илузију БиХ. Илузију Државе. Јер само тако они имају важност. Амбасада. Зграда Амбасаде и сама Амбица Кормак. Иначе би те послове преузела, нпр, Амамб у Будимпешти.
► Да би одржавала Илузију Државе, потребно је одржавати илузију њених органа. Пошто нема мозга, дотична држава, нема душу, нема срце, треба одржавати пипке, гениталије и остале рудименте.
Стога Амбица Кормак меље: Одлуке Уставног суда су коначне и морају се извршавати и поштовати.
Нису јој лекторисали и извршили редактуру. Требало је рећи: Одлуке Нашег Уставног Суда за Србе су коначне и обавезујуће.
Једноставно логорске, ако ме разумијете.
► Веома је опасно у БиХ, која је Земља Протекторат, Протекторат више протектора, дозволити било ком подручју, или територије, или становништва, одлуку о властитој судбини. Макар се радило о устајању прије зоре или лијегању прије кокошију.
А нарочито је опасно ако Република Српска, која је као Држава, ушла у БиХ, и која у њој има позицију Државе, уз многа вандејтонска и вануставна, дакле, неправна, девастирања, мислим на Војску, Порезе и слично, добије Право На Референдум.
► То Право На Референдум највећа је ноћна мора Америчке Амбасаде, Сарајева и Бриселске Бриселкратије. Референдум Српске досад је, том Трију САБ, најјачи синтетизовани халуциноген, откако је почело жвакање сирових плодова кафе.
► Против Референдума нема антибиотика. Не постоји Антиреферендум. Зато САБ, Сарај, Амамб, Брисел, не знају шта да раде. Јер, кад обави Референдум, Срска не мора ништа да ради. Он стоји као оријентир. Није више довољно рећи да Режим замајава људе Национализмом. Па, чим стомак почне да завија, Срби ће сви полетити у крило Амбици, под сећију Сарају и на курчић Бриселу.
► Референдум о Дану Републике Српске је увод у Референдум о Самосталности Српске.

Након овога, треба разумјети Амбицу Кормак.

Много је безболније и лакше, у некој земљи пуцати, и убијати, по школама и тржним центрима, него у некој имати Референдум.