субота, 28. мај 2016.

НИЛСКИ КОЊ
И БОСАНСКИ ЈЕЗИК

Иако сам рођем крај Босне, пишем на чистом Спречанском Језику.
Молим драге муслимане, обични живаљ, који је мени изузетно драг, као и сваки обични сиротињски живаљ, кошосамисам, да не допусте да их сарајско политичко и вјерско вођство, зајебава.
Босна је Српска Ријеч. Извор Босне је на вјековној српској земљи. То је скоро ко свињска маст. Само мало бистрија. Свуд низ Босну су српски крајеви. Озрен, Требава и то. Једино су се мало Египћани уклинили код Високог, али то је било кад су Срби славили нечији одлазак у војску па се понапијали и четири дана повраћали.
И да по таквим српским стварима, они вама иментују језик. Па то је тешка увреда. То је горе него да га назову Српским Језиком.
Сарајско Политичко и Вјерско Вођство муслимана нема добре намјере према према том муслиманском живљу а ни према Србима и Српској.
Они су, уз додатак Паравојног и Лоповског Вођства, у рату, схватили да се распад Југославије организује због тога да би они, Сарајбегови Изетбеговићи, имали Ћисту Државу. А тако су им и говорили.
Кад су капитулирали у Дејтону, приставши да се удруже са Српском Државом Република Српска, речено им је Ми ћемо то током примјене Дејтона. Унитаризовати, мислим.
Пошто је и тај пројект пропао, сада су подузели другу тактику.
Не говоре више о Унитарзацији. Сад су нашли гологузе Србе Савеза За Промјене, укључујући и Иванића, који су спремни да ходају без учкура и да се нагузе кадгод овај чибуком куцне у синију.
А користе и друга приручна средства на ПЗТ. На Привремено Заузетој Територији. Јер Насеобина Босна и Херцегивина је Хришћанско Зијемље.
Та друга приручна средства су Уставни суд гдје сједе два муслимана и троје потурица наспрам четири Хиршћанина.
Па се доноси одлука да могу свој језик звати Босански.
Још да нађу Босанце негдје.
А користе се и други реквизити. Као што је Попис.
Наивни Генералићи из Сазапа, као што је Иванић, који се сад прави будала, кад је требало гласати за њега, бјеше Добри Бошњани а кад је сад стигло на наплату, Раде ми иза леђа, ја ипак мислим, придну, чуде се што Сарај инсистира на лажираном попису кад ће, свеједно, за кратко вријеме, муслимани пријећи 50% у БиХ.
Какви глупаци. Треба им законом забранити да се баве политиком.
Не занима њих 50%+1 у БиХ. Њих занима производња муслимана у Републици Српској.
Њихов циљ је да се Српска исели, протјера, испразни. То је пројект Продужене Олује.
Тај Попис и Босански Језик треба гледати у склопу Конститутвности Свих Свуда, у склопу укидања Химне Боже Правде и Грба Републике Срске, поништења Дана Републике.
Све ово није до краја јасно ни Еснесдеу. А Сазаповцима није јасно ништа.
Они би и туђе гузице дали да њихова само привири на туту. Или да се Иванићева угујичи.
Смијешно је да турци, након толико вијекова, опет тако гузе Србе као Бакир Бег и братија Сазаповце.
Република Српска треба подузети драстичне кораке одбијања и одвраћања.
Муслим да је са Дејтонском Кооперативношћу и заједничким Европским Путем завршено. Мора одмах на сцену да ступи Хладна Дејтонска Коегзистенција и заустаљање сваког корака који има икакве везе са заједничким институцијама, пословима и ЕУ.
Док се ми јебемо са Механизмом Координације, они нам, позади, увлаче Босански Језик.
И да не заобиђем свју дневну дозу Историјскр Крволочности.
И Хрвати и муслимани говоре Српским Језиком.

А нека га зову како хоће.