субота, 2. април 2016.

СПУШТА СЕ ЗАСТОР
НА ГЛАВНУ ПРЕДСТАВУ
САРАЈЕВСКОГ МЕС-а,
ИГРУ ГЕНОЦИДА

Коликогод је Хаг, посљедњих година, потпуно потврдио да је то Политички Пројект настао заједно са планом Рушења СФРЈ и одлуком да се за то окриве Срби, он је своју улогу обавио.
На Србе је бачено блато.
Пројект је сада у преломној фази. Да се то Блато искористи за подвођење Србије и Срба под упишане и усране сукње ЕУ и НАТО Пакта. Република Српска би, тада, једноставно отпала, као увенули пуп.
Сарај, пак, Политичко Сарајево, Декларацијски Исламоторијум, Војно Крило СДА, Вјерско Вођство и Кримциркл, нису најбоље искористили такву поклоњену ситуацију.
Из разлога што се тешко искориштавају Поклоњене Ситуације, што за то треба Политички Програм и што то захтијева подршку Националног Колективитета.
Тај Пројект Сарај Унитаризације је, у ствари, само много увећан Савез За Промјене.
Оба Пројека су на истим основама, из исте Ганглијарнице, и за исту, краткоисторијску једнократну употребу.
Као што је главни адут Савеза За Промјене Драган Рута Мектић, тако је и главни адут Сарај Унитаризма Бакир Изетбеговић.
То су потпуно исти политички ликови.
Некомпететни, смијешни, лажни.
Сарајски Унитаризам, у недостатку Политичког Програма, дочепао се Геноцида у Сребреници, такође поклоњеног, надуваног и лажног Пројекта.
И све снаге и надања лоцирао на ту тачку.
Хашке пресуде, потуно нечињеничне, некоординиране, политизоване, пољуљале су било какву основу за проналажење реланости Геноцида и зауставиле његово тићење по Босни и Херцеговини. Иначе би Сарај Бакир Конгломераторијум, за који мјесец прогласио и Геноцид U Мостару.
Али, једну ствар сам превидио.
Смијешни Вучићев игроказ у Сребреници, којег је Иво Андрић описао у својој приповијести Аска и Патриоти, ставила је тачку на Сарајевску Малу и Есперименталну Унитароидну Сцену и њену главну представу Игра Геноцида.
Цијели свијет је видио дивљачко политичко прмитивно искориштавање Жртава Сребренице и оних који су довежени да их се ту укопа иако немају никакве везе са локацијом.
То је једна од најважнијих посљедица Вучићевог Самокаменовања. Поред понижења Срба, Србије и њега самога.
Сарајево од тада губи компас.
Сада се у одбрану Геноцида укључују сарајски маргимарги маргиналци.
И панично се скупља Српски Отпад да им у томе помогне. Дивјаци, Пухалетине, Ната Канда свиратељке курцу, Митрополит Михајло из .ме. Интервју Митропилита Михајла.ме треба посебно анализирати као образац употребе вјерског богослужбеника у нарученом, издресираном и понижавајућем спектру ставова који су потпуно неспјиви са нормалним садржајем људске главе а камо ли са неким ко би морао да убе ученији и умнији од тих поствиних глава.
Чудна братија, саздана на љубави према властитим џелатима и мржњи лозе од које је потекла, саздана на вјечној планетарној људској болести да у нечему буде важан, па макар и по прљавштини и смраду којим заудара.
Тај крах Игре Геноцида, анализирам и надам се, приближава нас Подјели БиХ.
Која нужно не мора да буде уз пјесму Ој Мултови, јел вам жао, жао.
Ако Сарај буде имао памети, као што је досад уопште није имао, Подјела може да се обави и у оквиру БиХ чије границе би остале на географским картама.