понедељак, 28. март 2016.

ТЕРОРИСТИ СВИХ ЗЕМАЉА
НАТО СФЕРЕ,
УЈЕДИНИТЕ СЕ

Док је трајао Хладни Рат, практично од краја Другог Свјетског, није баш било видљиво да је НАТО Пакт наставак Хитлервелтокупацион. Јер је на сцени била Западу вема примамљива борба против Комунизма, Стаљина, Диктатуре, Гулага и сличних полиитчких фереро слаткиша.
Дабоме да је иза свега, као и из Хитлерове Драги Наш Исток политике стајала Територијализација СССР, односно Русије. Под Територијализацијом подразумијевам распарчавање Русије, окупирање њених дијелова или инсталирање прозападних дупелизаца а све под сувим жигом Демократије, Људских Права, Западних Вриједности, Тржишта, Капитализма и Хомосексуализма.
Након слома СССР, пада Берлинског Зида и Велике Антируске Мисије Јељцина и Горбачова, НАТО Пакт је остао сам и почео да води још Хладнији Рат. Проширио га је и изван европске зоне раздвајања са Варшавским Пактом.
Али то више није била пактовска технологија већ најокрутнија примјена силе. Која је демонстрирана у Распаду СФРЈ и Прољећима која су захватила сјевер Африке, Блисток и ококинеска подручја.
Тек сада се открива геостратешка суштина Нато Пакта. Он је, у ствари, у својој, побјешњелој најезди на Русију, а и Кину, постао Крвави Владар Европе.
Он њоме влада на више начина и у вуше равни. Ни то му није довољно па покушава, преко споразума САД – ЕУ, да наметне и крајње економско, тржишно ропство.
Ови, видљивији начини су и крвавији.
·        Украјинско-прољетна сјетва, као владавина Нато Пакта над ЕУ и Европом. Тим рушењима држава, Нато практично веже руке ЕУ. Чини је зависном од својих потеза и значајно јој одузима економске и геостратешке маневре (Њемачка – Русија, нпр).
·        Планираним рушењем држава и планском депопулизацијом, Нато Пакт ријеке миграната усмјерава ка ЕУ. То није само популациони облик покоравања већ и дубинско дугорочно растројавање европских држава, нација и друштава.
·        Директним терористичким нападима, који су потпуно или невидљиво под плаштом Нато Пакта, значајно се дестабилизују ЕУ Државе као апарати процедуралне демократије и уводе се у стање латентног ванредног стања. Тиме цијела ЕУ постаје једна врста Блистока, од Атине па до Келна.
Занимљиви су подаци о терористичким нападима у посљедњих пет година.
·        34 напада
·        26 напада у земљама НАТО Пакта
·        8 напада у Ненато земљама
·        12 напада у Француској
·        6 напада у Турској
·        5 напада у Русији
·        3 напада у БиХ
·        2 напада у Њемачкој
·        2 напада у Белгији
·        1 напад у Бугарској
·        1 напад у Данској
·        1 напад у Великој Британији.
·        У Неутралним зонама није било терористичких напада.
Дакле. Напади у сферама којима влада Нато Пакт или у онима којима жели да завлада.
Откуд толико Терористичких напада у земљама којима влада Нато Пакт. Кад он промовише безбједност, стабилност, стране инвестиције, напредак и демократију.
Из једноставног разлога.
Тероризам је облик владања Нато Пакта одређеним територијама. То је Натоов Политички Систем.
Он има два нивоа.
За ЕУ и Русију, интерно, примјењује се једнократни, дневни, приземни тероризам.
За земље чије рушење треба да дестабилизују ЕУ, Русију, па и Кину, примјењује се ваздушни, свеобухватни, државорушећи тероризам Нато Алијансе.
Ну.
Тема је вјековно дугорочна.
Тероризам Нато Пакта ће се наставити.

Или до слома самог Пакта или до коначног овладавања Русијом па и Кином.