недеља, 27. март 2016.

ДУРАКОВИЋЕВ
МИРИС ТАМЈАНА
И САРАЈЕВСКА
ИГРА ГЕНОЦИДА

Шта се помакло од чувене противспрпске изјаве Нијаза Дураковића да се Мирис Тамјана шири Босном и Херцеговином, до данашње сесије Круга 99 на коме неки усрани филозоф, са још усранијег стејт униврезитета у Америци, и који је 2010е присуствовао, ???????, ископавању жртава код Вишеграда, тврди да геноцидна оставштина Караџића наставља да живи у Републици Српској, и да је било грешка одустајање од геноцида у осам општина а сада и у преосталих седам.
Није се помакло ништа.
Агресивистичком политичком и фундманетално муслиманском Сарају, главни проблем су Срби.
И тада, кроз изјаву исто професора, пјанца, Дураковића, који је толико професор да га је Лагумџија јебо ко санску козу, и сада кроз излобирани наступ професора Петигруа.
Тај стамболски, мемљиви, живот Политичког Сарајева, демонстриран и током рата, када им је дорбо дошло што будале са брда гранатирају град, па су још измислили и снајпере, и организовали Маркале, и копали тунел ради имиџа Опсаде Мулти Драгуља, само да не би морали да било шта раде, осим да сједе у својим пријестолним одајама, наставља се и данас.
Тада су за њих радили Америкаци, бомбардујући Србе и бацајући храну из ноћних авиона, као и Усташе упадајући у БиХ и ратујући против Срба, од Сијековца, до Мркоњића.
Сада би да за њих, то Мемљиво Отоманско Политичко Сарајево, ради Хаг и Американци, напабирчени по лобистичким операцијама. Да се боре против Срба, да им жуте траке налијепе, да гета формирају за Србе, па да некако гледају да их преко Дрине пребаце.
Тај процес се неће добро завршити.
Муслиманском народу се непрестано баца прашина у очи. Њима је, а сада су већ на сцени генерације рођене послије рата, инсталиран погрешан животни софтвер да они нису ни зашта одговорни нити задужени већ да су за све криви Срби.
То је, сарајским рјечником речено, Сакаћење Народа. Који је ионако осакаћен превеликим форсирањем вјере а никаквим форсирањем нације, државе, цивилизоване заједнице, рада и зараде.
То ће, међутим довести, посве сигурно, до једне воље или једне невоље.
До Распада БиХ.

Или до новог Рата у БиХ.