четвртак, 17. март 2016.

ТИХА
УНИТАРИЗАЦИЈА
КРОЗ МИНИСТАРСТВО
ЕКОНОМСКИХ ПОСЛОВА

Министарство економских послова са иностранством, у Савјету министара БиХ, је потпуно нелегална и недејтонска институција.
Дејтонски Споразум и његов Устав, познају три члана Савјета министара, које је пројектовано као помоћни орган Предсједништва БиХ.
Насиљем Високих Представника, тај монструм је нарастао на десет чланова.
Дејтонски Спорзум и његов Устав, познају и прописују само десет надлежности заједничких органа БиХ.
Министарство спољне трговине под своје окриље ставило их је хиљаду.
Данас је објављено, од стране Цезара Марка Аурелија Шаровића, који тако царски и римски наступа са нивоа тог Министарства, осокољен проглашењима под ставком Најбољи Министар и слично, што му је донијело редбулкрила и самозамишљеније да је он нови, само намргођени, Акександар Вучић, спасилац, пријатељ и реформатор, објављено, дакле, како они, тојест Ми, доносимо закон о Плавом Дизелу, Сунце Ти Јебем, и тако прекривамо праксу да сваки ентитет то уредује како жели.
Још је рекао Аурелије Шаровић да припремају и унифицирано рјешавање проблема помоћника министара и тог државног особља. Јер и то ентитети имају свако за себе.
Он се хвали да има сагласности за то. Министарства Пољопривреде Републике Српске.
Прво. Не зна се зашта је потребна та унификација Плавог Дизела. Осим да гузица види унитаризације.
Друго. Како министарство економских послова са иностранством и плави дизел у унутарстранству.
Треће. Зашто Министарство Пољопривреде Српске даје сагласност за тако нешто.
Четврто. Чему служи унифкација положаја помоћника Министра културе у Федерацији, нпр, које је нелегално и недејтонско, и помоћника министра за породицу у влади Републике Српске. Осим да се цементира нелегална институција у Федерацији.
Тако Шаровић, навини искмплексирани присарајски Србин, доношењем ових, наизглед, безазлених унификација и унитаризација, цементира нелегално Министарство.
И, будалаш, ствара услове за оформљење Министра Пољопривреде БиХ.
Мирко Шаровић је сарајевска унитаристичка Крава Музара.

Али. Има их још много. Као и бикова.