петак, 29. јануар 2016.

НЕ ХИСТОРИШИТЕ
ОКО ЗАХТЈЕВА ЗА
ЧЛАНСТВО У ЕУ
И ОКО МАП-а

Видим. Блага хистерија је захватила еуропљанско и натовљанско лидерство у БиХ.
А пошто су, и односни Члан П и министрица Обране, Хрвати, захватила их је и Хисторија.
На њиховом мјесту, а нарочито на мјесту Насеобинске Сиротиње Раје, не бих се толико одушевљавао.
Предаја Захтјева за Чланство БиХ у ЕУ, званичан је почетак Голготе. Која се неће никад завршити. А нарочито се неће завршити Успенијем и Васкрснућем.
ЕУ, Бриселска Бирократија, јер ЕУ већ сада не постоји, осим у дијелу који мало слуша Ангелу Меркел а много Нато Пакт, жели Захтјевом да БиХ трајно стави под Исусов Крст под којим ће да крвари до судњег црногорског дана.
До дана када Нато Пакт званично упути позив за чланство.
До тада земљу БиХ, која такође не постоји, осим у сегменту вијести о дворским политичким играма Сараја, треба поптуно исцрпити и одвојити је, с нагласком на Републику Српску, од Србије и Русије.
Не знам шта је опасније. Да ли сам тај подкрстни пут или чин Позива у Чланство Нато Пакта.
На прмјеру Црне Горе, можда,можемо да сагледамо примјере. Као и на примјеру Србије.
Србија је доведена у жалосну ситуацију. Све даје Косову, себи не оставља ни залогај. Осим што отварају ППП, Претпотопно Прекопани Прокоп. Све то ради на путу ка ЕУ чија једина сврха да је подведе, као најцрњу проститутку, под Нато Пакт и да је одвоји од Русије.
Црна Гора. Она је добила Позив за Чланство у Нато Пакту. Ђукановић прихвата изборе. До тог позива толерисали су Ђукановића. Сада, када је Позив ту, Ђукановић може да иде.
Шта се у међувремену догодило.
Економски је Црна Гора уништена иако никад није ни била нека сила. Политички и национално је подијељена и стоји над провалијом неког могућег благог грађанског рата. Јасно је да се нестанак Срба неће тако лако подвући под књиговодство Црногорске Државности.
Србија. Питање је докле ће Радикали и Русофили, пуштати Вучића да им лаже, уз одобрење са печатом избора. Ако Вучић настави овако биће Пет, Шест. Не само Пети Октобар.
БиХ. Република Српска је против уласка у Нато Пакт. Не зато што ме је бомбардовао док сам био на положајима Војске Републике Српске, већ што то значи Нестанак Српске.
Обранашица Пендешица говори о активирању МАП-а, књижењу војне имовине и слична срања.
Књижење војне имовине за Нато Пакт је Књижење Територије. То је њена предаја.
А ако Република Српска да, на примјер Мањачу дала је све и за сва времена.
Ако једног дана дође до Позива у чланство Нато Пакта, биће то почетак грађанског рата у БиХ.

Искрено се надам да ћемо се, прије тога, Разбоснити ко људи.