уторак, 9. јун 2015.

КАКО СУ
ФРОНТЕ, ПАПЦИ
И КРИМИНАЛЦИ
ПОСТАЛИ
ПОЛИТИЧКИ ХИТОВИ
ДОК НАМ КРОЗРУКЕ
ПРОЛАЗЕ КИТОВИ

Србима, а у овом случају Србима сматрам све около, АИШ, А И Шире, лакше је утјерати стољеће у гробове, него један тренутак у главу.
Писао сам о томе како је Џи Пи Морган, прије сто година јебавао финнсијске але и Младу Америку, уз помоћ контроле медија.
Тада је на тој сцени био и извјесни Бернејз, неки род аустријског психоаналитичара Зигмунда Фројда, који је код њега учио па се онда преселио у Америку. Па радио тамо шта је радио. И написао књигу Пропаганда. По којој је, наводно, практиковао и Гебелс.
Ту књигу су Срби, Србијанци, недавно превели. Након, дакле, Стогодина.
А то што је Пропаганда, у току тог стољећа, неколико пута крајње квалитетно јебала Србе, то ником ништа.
Тај маћехински однос према Пропаганди, а под тим подразумијевам цијели сплет дјелатности и наизглед неизазваних околнсти, посљедица је једне друге бољке Срба, и свих околних народа. Споро, тешко или никако примјећују трендове. А и кад их примијете, не умију да их прочитају. Да им виде смјер. Да разазнају ко ће платити а ко ће златити.
Нпр Масовни Фолк Кич.
Када је Баба Јула певаљке прогласила Уметницама, на сцену је ступио страшни Новокомпоновани Мелос по Србији. Након тога Србија је добро најебала. Више него сви заједно на простору бивше СФРЈ.
Сада је Србија, а то се прелијева и на Македонију и на БиХ, такође под плаштом самозачињавајућег грленог, сисијег и гузног кича.
Неко ће добро најебати.
Али не у музичком већ у политичком и националном смислу.
Овдје, у Републици Српској, па и у Насеобини БиХиС, постоје и домаглице, које комплетирају маглу која се прелијева из Икс Фактора у Ботокс Крмачу.
Овдје се већ годинама простире Кримилизација Свега Постојећег. Овдје се Опозиција бави Папцима приљежније него Власт Влашћу. Овдје Опозиција све зна о Два Папка а о Политичком Концепту ништа. Јер, клањање пред Бакиром није Политички Концепт. То је породични одгој. Овдје се мјесецима лансира лажна теза о нестабилној већини и о опозиционом монолиту који само што није 42.
И све се то преноси на Јавност.
Све то слуђује људе. Па они, несвјесно, кад хоће а се одморе о Сиса и Гузица, прате политику коју лансирају опозициони аматери и још опозиционији и аматерскији медији.
Тако су једнократна замјена за Змаја, Гузицу и Пинк, Комшић, Папци и Криминалци.
Док Влада Српске треба да усвоји неки План Реформи
о коме Политичке Странке, Јавност и Елита, не знају ништа.
У том плану може свашта да стоји а Странци Усранци ће се ухватити за то и сваку ријеч тумачити онако како је неко од Збигњева или Великих Кројача, замислио.
Дабоме. Све је усијано вјештачким роковима.
Тај План Реформи, или како, срачунат је да даље разграђује НДД Сферу.
Стога би то требало одложити па мало проучити, расправити, растумачити, подискутовати. Јавно, дабоме.

Док ја, на миру, погледам, какво дупе има Маца Дискреција.