понедељак, 8. јун 2015.

БиХ,
ЕУРОПСКО ПРОМИШЉАЊЕ
ИЛИ ГАЖЕЊЕ НАЦИЈА

Збигњев је свој посао скоро завршио на Балкану.
Ти распадчићи који су још остали и који могу трајати деценијама, неће омести Збигњева и Збигњевчиће да државице настале од СФРЈ употребљавају и кондомизују по сопственој жељи и потреби владања живљем и потчињавања територија.
Џон Ален, неки Обамин изасланик за Исил, боравио је у Приштини, данас је у БиХ а сутра у Загребу. На тему укључивања у међународну коалицију против Исила.
ИСИЛ. То су муслиманска верзија Срба на Блистоку. Јер се против њих сви морају борити. И јер су они Црно Зло.
Медијски је Аленова посјета предприпремљена масовним објављивањем његовог текста са униформисаном фотком
Те три дестинације америчког војника само су знак да САД у исту раван стављају једну покосовизовану наводну државу, једну скрпљавину од државе и једну кобива праву државу чланицу ЕУ и Нато.
У исту употребну раван.
Изјава Побиједићемо ИСИЛ уз помоћ БиХ, смијешна је шарена лажа овдашњим абориџинима.
Њен превод је Употријебићемо вас у нашем прљавом рату. Како би се он даље наставио а ми га користили за своју Територијализацију против Русије.
То што ће нека борба против Исила, у коју се на било који начин укључује БиХ, овдје закомпликовати ствар у муслиманском корпусу, односно у Бошњачкој Нацији, као и замрсити односе у Троуглу Нација, то Америчане не занима. То им може чак и погодовати, ако није и програмирано и предвиђено.
За то вријеме, на овдашњој сцени се одвија грчевита борба за Опстанак Нација. У Македонији, на Косову, у БиХ.
Борба у Влади Федерације на тему ко ће владати предузећима, Влада или министарства, борба је Хрвата за опстанак и Унитаризма којег, за Сарајевски Политички Круг и Бакира, обавља Жељко Комшић са својом странком смијешног назива.
Борба је Хрвата за опстанак. Јер нацији требају неке полуге моћи и новца. Без обзира да ли ће се уз то прикачити, лажно, медији или стварно, какав криминал који није неуобичајен на овим просторима.
Сарајевски медији, Комшићеве борбе за предузећа називају Принципима и Еуропским Промишљањима. А Хадезеову борбу Политизацијом Економије.
Трагедија је у томе што Бошњаци не знају шта се у њихово име ради против опстанка Хрвата и Срба. А ни Срби и Хрвати не знају у каквој су опасности од Унитаризације која ће узети све полуге економског управљања и власништва.
Зато им је лако и продати причу о томе да то Хрвати и Срби само хоће да би њихови политичари имали шта да пљачкају.
Још кад пљачкају, па то и докажу, онда сви долазе до безизлаза.

Тако смо, поново, на вјечном игралишту и борилишту између Употребе и Опстанка.