среда, 8. октобар 2014.

3269.
НАРОДНИ ОГЊЕН
И НЕТРЕЋИ МЛАДЕН

Педери из Савеза за промјене коначно, у предвечерје још једних, мада би многи вољели да се каже Још Ових, вишестраначких демократских избора у Републици Српској, коначно су се открили.
Напомена: Ако Цик данас казни Савез за промјене, мада се не зна да ли је то Савез, Завез, Подвез или Повез, или барем Младена Иванића који је био присутан али глув, код извикивања и скандирања ријечи Лопове Турчине Курво, у Требињу, онда нека казни и мене. Забраном кандидовања. Због зевзечење с Педери.
Педери А Наши.
Како уљуђени и уцакљени. А нико од њих није јавно осудио скандирања Лопове, Турчине, Курво. И позвао на коректну кампању.
Такви су најбољи да нас представљају у Европи. Па кад им у Бриселу кажу да су Српски Педери, они ће да се праве глуви и уцакљени. Шта у Бриселу. Кад им у Сарајеву кажу.
Огњен Тадић данас има интервју у Политици. Није крива моја другарица Станишићка.
Ту Тадић каже Ми градимо тезу о Народу РС. И то су сви грађани, без обзира на нациоанлну и верску припадност.
Народна Република, Крв Ти Јебем. Додајем ја.
Младен Иванић Глуви изјављује да је против Трећег Ентитета. Јер је за Републику Српску боље да буде један од два него један од три.
Лакше је ДУЈ него ТУЈ. Додајем ја. Два У Једну него Три У Једну.
Истина. Србима се јебе за Хрватски Ентитет. Али, ако им се каже да је то у овиру Федерације, ван граница Српске, и да је то ради тога што је лакше укинути Републику Српску саму него три ентитета заједно и одједном, онда су листом.
Шта, у ствари, говори Двојац Без Промјена.
Јасно говори о томе да ће Републику Српску преплавити Грађанство и да неће бити српска. Што је стара сарајевска унутаристићка идеологија. Осим тога, Тадић се и залагао за споразум Срба и Бошњака. Нисам за неспоразум, али знам да су Срби, скимегод су се досад споразмјели, најебали.
Јасно говори и о томе да је против Трећег Ентитета јер је против тога и Сарајево и Међузај.
То се у народу зове Лијегање на руду и Падање курцу зауши.
Дабоме. Они то саоштавају успутно, на крају кампање, никад се не изјаснивши, током цијелог мандата, зашта су а против чега су.
Никад ништа Двојац Без Промјена није рекао о стретегији за будућност Републике Српске. О опасностима Бриселисања Дејтона. Они, можда, и не разумију да неријешено Хрватско Питање, ако не прође кроз Трећи Ентитет, веома лако пролази кроз Унитаризацију. Или им је то циљ. Они, можда, не разумију да су Велике Силе одредле да је Република Српска Држава Српског Народа а не Народа. У Предјседништво БиХ бира се Србин из Републике Српске. Не бира се Народњак.
П.С.
Стиже ми вијест из Требиња. ЦИК скино међеда.
Али, нећу да мијењам текст.