петак, 3. октобар 2014.

3261.
ПОНУДИО
САМ ОБАМИ
ДА МУ ПОСУДИМ
ДВА КОЗАКА

Потпуно је непојмљиво да се у преломном периоду, који се догађа једном у хиљаду година, када се ломи будућност свих будућности, када се одлучује да ли ће Промјене Преотети Режим, мада се то овдје представља као да ће Промјене побиједити Режим, лансира тако неозбиљна вијест да су Руски Специјалчики дошли у Републику Српску как би работали на чувању Режима и Додика.
Као што је потпуно непојмљиво да је неки лик улетио у Бијелу Кућу Црног Обаме држећи нож у рукама. Срећа да није држао у зубима. Рекли би да је Србин. Или да је пресуђени криминалац ушао са Обијем у лифт, наоружан пиштољем и мобилним телефоном.
Добро. Овдје, Лабуд сједи на језеру и чешка мудо од лабуда, па пукне уншарф новинарску патку, камену пљоскицу по површини воде. То дочека Насип па распростре преко просрала и екрана.
Али оне будале у Сарајеву. Оне ме брину. Пријестолница је то. Главни град Државе, КТР. Кру Те Родио. У Пријестолници је смјештена Агресија, Српски Геноцид и Америчка Амбасада. А они, наивни ко паришке собарице, полете за Специјалчикима по Бањалуци, Лакташима и Папажанима.
Онда се Специјалчики маскирају у шубаре и кажу да су Козаци.
Лабуд, врати муданце у воду, па јави да рускаја амбасада не зна ништа о томе. Како ће знати кад нови амбасадор није предао акредитиве.
Мислим да треба укинути Ертерес. Кад се може укинути Оља, можемо да се одрекнемо и Севастопоља. Укинути и Незасите и Глас Српске. Прес. Еуро Бљуц ионако није низашта.
И отворити простор за општу таблоидиотизацију јавног, медијског и новинарског простора Српске.
Зрели смо за то.
Кад могу таблоиди да владају са Вучићем, шта ће нама фалити.
У међудобу, зове ме Оби. Шта да радим. Ти си био обавјештајац у рату. Како ти знаш. Пише у твом досјеу, ево га овдје, на мом ораховом столу. Ту, на углу, ђе ти држиш ноге кад попиздиш. Јес. Шта да радиш. Јесам ли ти рекао да не именујеш женско за те тајне службе. Једине двије ствари, не рачунајући интернет, које не знају да чувају тајне су женско и мушко. Не могу сад пуно да учиним за тебе. Могу ти послати два Козака. Не само да ти у лифт неће ући нико него ти ни лифт неће ићи. Али. Пошто је настало сраније са Украјином, а видим, сад, и са Хонг Конгом, не могу обезбиједити међународну подршку ни за ту двојицу.
Ако буде неког тероризма, стани иза Мишел.

Иза сваке лијепе жене стоји успјешан мушкарац.