четвртак, 2. октобар 2014.

3259.
КОРАЋ И ХИЛ

Ма, знао сам да нешто има.
Због чега нема стила код Онога Хила.
Кад оно, рођен у Београду.
Зато се према Српској понаша као Слободан Милошевић. Који је говорио Живку Радишићу да склони чуперак са чела. А Додику неке теже ствари. Потпиши, бре, Миле.
У Вилданима, сарајевској тједној новини, раскрилио се интервју са Жарком Кораћем. Он је исто Београђанин.бре, неки либерал, или слично. Раскрилатао се и наслов. Запад ће Вучића натјерати да ријеши ситуацију са Додиком.
Прво и прво. Нико неће натерати, бре Вучића. Он је све досад радио драговољно.
Друго и прво. Како Кораћ зна шта ће да уради Запад. Што није знао кад је требало.
Узмем Политику. Хил. На целој страни скоро. Прво на насловној. Ко је звао Љиљану Смајловић.
СТЈ. Кораћ је у праву.
Ту ме облије хладан зној. Почне дигитрон да ради. Колико је био тежак Слоба кад је насрнуо на Додика. Колико ће бити тежак Вучић, ако буде натеран. А Хил ложи ко у топлани. Додик не мисли оно што прича.
Тражим бољи аргумент. Ни Америка не мисли оно што прича о Демократији. Па шта. Као да Хил мисли куд хода. Као да хода баш увијек куд му се мисли.
Познато је да је Кораћ увијек био против Додика и Републике Српске. То је та Сарајевскобриселска Србија. Чеда. Е Говнине.
Познато је да је АмАмб стално против Додика и Српске. Друго је Стејт Апартман.
Онда је логично да су Кораћ и Хил формирали НВО. Па размијенили утицај у медијима. Ти мени Политику а ја теби Вилдане.
Ствар са Натераним Вучићем није брез основа.
С тим што је пола те ствари Кораћева, и Кораћеве Србије, жеља а пола је реална опасност по Вучића или Српску. Овисно с које стране се гледа.
Вучић као прагматоид, зна да не сме да се петља у Републику Српску на тај начин. Чак и ако би хтео, његово хтење се завршава на жељи да овде народ изабере Малог Вучића. Па да мирно легне да спава и шапне Хвала ти Свевишњи, решило се.
Друго. Република Српска је све усамљеније острво у Бриселизацији Срба.
Неопходан кисеоник, поред Путивног доласка у Београд, Јужног тока који ће да сврати у Српску, Рафинерије, кредита, могу да обезбиједе само двије ставке. Стабилност институција, економије и политичког система Српске. И тврд став према Сарајеву. Што укључује цијелу лепезу питања. Од инсистирања на поврату изворних надлежности, до промјене Устава Српске и пројектованог хода по Самосталности.
Све мање ће Српска моћи да се узда у Србију.
Што значи да ће морати све више да се узда у себе.
И у своје демократски изабране представнике.
Да ли бирачи размишљају овако.