четвртак, 2. октобар 2014.

3258.
ЛИЈАНОВИЋИ
УВЕЗЛИ
ЛАЈКОВЕ
ЗА ЕСДЕЕС

И Гласу Српске догоди се некад права новинарска провала. Такозвана Екслузивача. Мислим, Тема. Описали су како је Есдеес завирио под сукњу Интернету.
То је добро. Мислим, за Глас Српске. А не да подмукло зајебава Есенесде кад им плаћа огласе. Па уз Додикову слику објаваљују текст, исто на четвртини стране, под насловом Српска огрезла у Непотизму а до њега Додик каже За побједу Српске.

А лајкови Есдееса.
Па. Видјела жаба како се коњи поткивају. Откуд се они разумију у лајкове. Откад су они постали Лајковци. Њихов највећи домет је Мала Крсна. И крађа Шуме. Радован обећао борцима по десет дулума шуме. Одакле. Па украли би од државе. Да Радован није унапријед знао да лаже.
Тако су превалили дуг и мукотрпан пут од Шумокрадица до Лајкокрадица.
Мислим да је Пандурица ишла код бабе врачаре. И питала Како да побиједимо оне што их не можемо гледати. Лајковима, дијете, Лајковима.
И тако су, јадници, поштеници, набасали на црвљиве лајкове, прошао им рок.
Кажу, пуни лоја, из Турске. Ја, ипак, мислим да су то народњачки, пробосански лајкови, набављани за цијелу народњачку булументу Јевропе, јевтиније је тако, па припадајући контигент испоручен, на гранични прелаз Градишка, за Есдеес.
Говорио сам о страначком самозаваравању у предизборним кампањама. И ово је то.