среда, 27. август 2014.

КАД НЕ МОЖЕШ
НИШТА
ОНДА КУРИРИ
ПОСТАЈУ ГЕНЕРАЛИ

Видим. Сви знају шта ће да траже од Ангеле Меркел. СТЈ, Ангела Меркел је постала Дјед Мраз. Те Јадранско Јонска Цеста, те пруга Београд Бар, те аутопут кроз БиХиС, да Хрватска не мора да гради свој.
Само Курир Јовица, србијанске новине, зна шта ће Меркел тражити од Вучића.
Курир и Професор Симић са ФПН.
Тражиће да се одмакне од Додика. Пошто су успјели да га одмакну од Русије.
ПППВ Вучић је, већ послао јавни брзојав Ангели Меркел. Он се неће мешати у изборе у Републици Српској.
То може да се тумачи на стотину начина. Али. пошто је Њемачка, некад, створила чувену машиницу за шифровање, Енигму, Ангела Меркел ће, насљедно интуитивно, дешифровати поруку ПППВ.
Не подржавамо Додика.
Јер само то може да значи став Нећемо се мешати у изборе.
Та одгонетка Не Подржавамо Додика, много је веће тежине од оне коју је Вучић могао такође директно да умота. Подржавамо Иванића и Тадића.
Дабоме да Ангела Меркел неће тако разговарати у Берлину са Јужним Колаборационистима. Нити ће понудити иједан еуро за економске пројекте које лидери Балкана извикују, добошају и телале.
То они и знају али се, свеједно, својски труде да у Берлин оду са пуном зобницом минулих понуда, сарадње и референци.
То што пише Београдски Курир Јовица, једна је од тих зобница.
Ради се о понуди о сувласништву у Д.О.О. Демонтажа Дејтона.
Постоје кругови у Србији који мисле да би Судбина Српске могла да буде нова апликација на тенедеру Убрзање Србије на путу ка ЕУ. Они, можда, не знају да то неће убрзати Србију али ће продужити останак на власти.
Као што постоје кругови у Европи који мисле да су Срби Српске само случајна наплавина која се закачила у врбаку након отплава Срба из Хрватске, са Косова итд. И да и њих треба што прије отплавити тамо мало даље, преко Дрине.
Постоји, код мене, разумијевање за Српски Трн у Оку Европе.
Откако се појавила, Српска се не уклапа у тај процесор хомогенизације, јаловљења и логорисања народа, нација и држава, што се, заједно са још многочим, зове Еуроатлантске Интеграције.
Политичке снаге Српске и лидери, у различитим фазама, имали су увијек велику гласовну подршку и то је највећи проблем.
То је проблем и Круговима у Србији.
С напоменом да су Српска и Срби Овдје имали показну наставу, тренинг, дресуру, како ко већ теоретски образлаже Милошевићев практични секс над овдашњим Србима, и да, бирачи, прије свега, знају шта могу очекивати од Србије.
Дакле. Вучић нама шаље писмо.
И ја њему. Ни надали се нисмо.
Да ће се мешати.