уторак, 26. август 2014.

3182.
ОПОЗИЦИЈА
И ИНСТРУКТОРИ
СПРЕМАЈУ УЛИЧНЕ ИЗБОРЕ,
КОПИЛАД ПОНОВО ЈАШУ

Моја Обавјештајна служба, која анализира понашање Интернета, највећег народног непријатеља од формирања Комунистичке Интернационале, понашање појединих протува, као и бауљање Копилади која бјесомучно тражи оца, која, затим, анализира блоговске и порталске активности плаћених анархиста, кроз програм Стрит Антирежим Анархист, детектовала је тектонске активности које неоспорно најављују Уличну Анархију непосредно прије Дана избора.
Главни циљ је да се понови тузласнки канистер сценарио, али у Републици Српској.
Није немогуће, каже програм, да се мање пробе и увјежбавања изведу и у времену од данас до тих пет дана прије избора.
Такође, ако не успије Анархија на почетку седмице у којој се догађају Избори, организоваће се Покрет Покрадени Избори гдје ће Улична Анархија одиграти улогу као у рушењу Слободана Милошевића. Главни беџ би требао бити Покрали су, Готови су.
Амрички искуствени практичари кажу да је у тој Уличној Анархији пресудно први пет часова. Након тога више нико нема на памети почетне разлоге, ставове и захтјеве. Тог искуства се држе и они који ће покушати да организују немире прије или послије Избора.
У Републици Српској главни улични адут је Слободна Република. У ту сврху је и организовано писање пароле Пакао Је Празан. Да би се подсјетило на Отрока Троњка.
А када анализирам Опозицију, јасно је да је њихов једини подсвјесни и тајни адут Улична Анархија.
Есдеес, Педепе и Ендепе, немају никакав политички програм, никакву алтернативу, никакво рјешење, осим помињања наде, правде и промјена.
Њихова главна дјелатност, и њихових портала и блогера, своди се на разјаривање јавности, на стварање осјећаја гађења, на распиривање антирежимског мрзилаштва, на пјенушање бијелих очњака, на припрему сукоба са полицијом која је јучер, у црвеној опасности, означена као најкорумпиранија институјција.
Све то је добра психолошка подлога за Уличну Анархију.
Ну. Они који овдје покушавају да инсталирају Украјински сценарио, треба да знају да улог није Крим, Доњцески Базен, Новоросија, Руски Језик.
Улог је цијела Република Српска.
Послије избора Република Српска треба да донесе закон о Велеиздаји.
Кад је могла Аустроугарска да осуди Гаврила за Велеиздају своје нелегалне анексије, може и Република Српска, која је међународним уговором легална, легитимна и уставно позитивна.
Први је, на реду, наравно Чавић. Који је зајебао Сарајевски Политички Круг са цифром коју је признао па сада се убише копајући и прекопавајући, као би навукли на Чавићев број геноцида.   
Други на листи су Вокално Инструментални Састав Копилад. Играчи Уличне Анархије. А уовој години биће још самокандидованих.
Биће занимљиво пратити улицу. Много занимљивије него опозицију.
Опозиција је артиљерисјка припрема Уличне Анархије којој ће се она, као, прикључити.
Видјећемо, само, да ли ће то бити прије избора или послије избора.

*
Слободна Република и Асоцијација младих из Фоче, дошли су данас (сриједа) да протестују иза транспаретна, толико их се баш скупило, за један транспарент, и тако доказали поставке из текста. Моја Обавјештајна је знала за припрему тог транспаремећења али нисам то хтио да напишем јер би мој извор међу њима био угрожен.