петак, 28. фебруар 2014.

2711.
НЕВИНА
ЕНГЛЕСКА
ЦУРИЦА
БЛЕР

Скоро би се могао удати за Пријестолочекаоца.
Скоро. Јер има само водоравни женски сполни орган.
Испуњавао, то је стручни израз, Хасо Укрштеницу, по босанском Криженицу. Хусо, шта је женски сполни орган, четир слова. Јел водоравно ил усправно. Водоравно. Уста, јебем те у дупе.
Енглески медији упали у згражање непоштењем Тонија Блера, добре лабуристичке цурице, који сада има имовину од 70 милиона фунти, а није диктатор ни једне земље.
Тони Блер је Лабурист. Радио је дуго на машини за предење памука у Манчестеру, послије прешао на турпијање великог колета, замајца, на парним машинама, исто у Манчестеру. ЈестК.
Али јест био Лидер Лабуристичке Партије. Јест био Премијер. Јест написао социјалдемократску књигу Трећи пут. Маму Му Јебем, и ја сам написао неку социјалдемократску књигу па опет гољо гољо.
И јест био Бушева Пудлица. Тако су га звали због одличних односа са Бијелом Кућом.
Он је био и егзалтиран Нато Бомбардовањем Србије. Тражио је и да војска Нато алијансе уђе у Србију. Он је дозволио Енеса агенцији да присвоји податке о бројевима телефона и и-мејлова Инглеза.
Онда су открили да има лову, а није Јанукович, да се нудио Мардоку да буде савјетник гледе пропалог таблоида, да је био савјетник JP Morgan Bank, Казахстану и сликовитије.
Инглези не знају. Њих не јебе Енвео, Сорош, Усаид, ИРИ, Ендиај, Отпор, Фес...
Иначе би знали. Да су послови које је за Збигњева обављао Цурица Блер, и сви други, добро плаћени послови. Скупо плаћена предавања, чак и Клинтон Бил држи плаћена предавања а једва је Моники одржао Велики Одмор, савјетничка мјеста, лобистичке услуге, и све остало, само је исплата хонорара за посао који је Блер, и други, обавио за Збигњева.
Из велике зараде коју је сектор за попуњавање складишта ДУС, Демократских Убојних Средстава, утрошених само у малој Србији, лако је издвојити које промилче за наше добро Блерче. Не Трећи Пут. По Стоти Пут. Колико треба.
Било би занимљиво погледати биографије бехавачких политичара, Енвеојаца, Аналнитичара и неких Грађана, па видјети цијеле спискове страних компанија у којима су били, или јесу, савјетници, консултанти, дркуцанти.
Све за добру лову. Плус Кешовина.
Несуђена Премијерка Кантона Соли и Канистера. Напримјер.

Е моји Инглези, млада сте ви нација. Још ћете се ви свега начудити.