среда, 26. фебруар 2014.

2705.
ВАЖНОСТ
НОВЕ ЧЛАНИЦЕ ЕУ.
ПРИМЈЕР ХРВАТСКЕ.

Како Збигњев схвата важност нове чланице Европске Уније.
Збигњев је збирни складишни назив за САД, Нато и Европску Унију, такозвану Јебешеу.
Не схвата никако.
Њега то не занима.
Пошто га је, претходно, занимала само Територијализација одређене земље. А Територијализација је Врховно Божанство Нато Пакта и припадајућих Финансијаша који управљају већ запишаним територијама. То божанство тражи и прихвата приношење сваке потребне жртве, од разбијања држава, хиљада недужних људских живота, општег разарања и уништења, дискредитације нације и експлоатације природних богатстава. То нарочито.
Овим просторима, Србији и Босни и Херцгеовини, непрестано се нутка ЕУ и Нато. За то је смишљена и синтагма Еуроатлантске Интеграције. Па припрости административац прихвата ту синтагму, као и друге које му сервирају Странци Усранци, без размишљања и разлагања њеног значења и домета.
Да не би ишли до Украјине и других Разјебанција, можемо завирити, мало преко тарабе, у Хрватску.
Та земља ушла је у Нато и у ЕУ, што је није пуно коштало. 400.000 Срба, које никад неће прежалити, и нешто затворског стажа великог генерала Готовине.
Е. Од тада су кренуле стране инвстиције. ЈесуК. Инклузија је процвјетала. ЈестК. Пољопривреда и Винарство су се винули у небо. ЈесуК. Равноправност и права мањина су уздигнута на ниво Најбоље Европске Праксе. ЈесуК. Хрватска је постала економски лидер у региону. ЈестК.
Јест Курац.
Зато у Хрватској свјета Прогон Ћирилице што је друго име за трајни Прогон Преосталих Срба. Зато ће Хрватска да распрода путеве и све што може да би финансијски опстала који мјесец. Зато је земља, изван два аутопута и Аграма, у тоталној биједи. Зато је незапосленост огромна. Зато десница дивља а љевица се вуче ко пребијено псето. Зато је на сцени Пљачка Стољећа, како им пјева Index.hr.
Да. Пљачка Стољећа је уоквирена у систем Предстечајна Нагодба. Непотребно је да овдје детаљно објашњавам о чему се ради. Огољено, ради се о пљачки државе чије ће опљачкане рупе да попуњавају они који немају ништа или имају мало. Рупе су створене тако што велики играчи тржишта и економије Хрватске не могу да плате своје обавезе, и држави, између осталог, па се предстечајно нагоде, са три законске институције, приликом чега се опрости огроман дио дуга а остало репрограмира. То што је дуг према држави или према неком другом, наплаћено је, односно потрошено у нешто друго. Паре су се претвориле у имовину или су изнешене из Хрватске. Ради се о десетинама милијарди куна.
То је други велики вал пљачке Хрватске. Није то њихов проналазак. То се догађа или ће се догађати и у другим распацима и отпацима СФРЈ.
Премијер Милановић не крије да је закон о Предстечајној Нагодби привремен. Опет, дакле, ко је јамио јамио је.
А сама ријеч Нагодба значи финансијску дисциплину и рачуноводствену исправност. ЈММ. Мачку Матер.
Шта на све то, од Ћирилице до Нагодбе, каже ЕУ. Чија је Хрватска Равноправна Чланбеница. Не каже ништа. БолијеК.
Како сада нема усклађивања са Еуропским Прописима. Нема зато што никог не занима Ћирилица ни Хрватска Пљачка. Битно је само да Руси нису ту.