понедељак, 27. мај 2013.

2124.
HAG
POGINUO
U REDU
ZA NEPRAVDU
 

Doista su naivni komentatori, dužnosnici, političari i analitičari koji, u vezi sa dvadeset godina Haga, govore o pomirenju, istini, pravdi, pravu, istoriji, katarzi i sličnim kategorijama koje sa Hagom nemaju nikakve veze. I traže da li je ili nije ispunio ulogu, cilj i Svetu Misiju.
Odluka o Hagu donijeta je prije pokretanja Projekta Desfrjzacije. I u sklopu podprojekta Definitivni Slom Srba.
Hag je logičan nastavak Istorijske Marginalizacije Srba.
Samo naivac, Politički Generalić, može da misli da je presudna, u cijelom procesu, bila tisućljetna neovisna težnja Hrvata. Presudna je bila tisućljetna osuda Srba. I to je postignuto. 1.094,5 godina. Pošto još ima neosuđenih Srba, ako bude sreće, može se dostići i 1.500 godina.
Hag samo jedno nije uspio da učini prema Srbima. Nikoga nije osudio za ubistva onih koji su čekali u redu da budu žrtve srpske agresije i genocida.
Drugi cilj koji je dat Hagu jeste trajno držanje međunacionalnih i međuvjerskih, klasičnih balkanskih, tenzija. A ne pomirenje, pravednjenje i slične nepostojeće besmislice. Da budem dosljedan. U nekom budućem ratu Srbi će nastojati da opravdaju svoje osude u Hagu. To je ta istorijska podsvijest koja se uspješno aktivira i koristi, ne samo na Balkanu.
Ona Ćorava Florans važno izjavljuje da je Hag potpao pod uticaj politike. A kad je ona bila tamo, zaključujem, Hag je bio neovisan. JMM. Kao i Hrvatska danas.
Vidjećete u srijedu svu svjetlost Haga.