понедељак, 23. август 2010.

NUDIGUZI I POTOPNICI
skica za opijelo opoziciji
GLAS ZA PDP JE GLAS ZA POLITIČKO KURVANJE


Nebulozna teza Pedepea da je glas za SNSD glas za nestanak Republike Srpske, nagnala me je da pogledam istini u oči. Bolje rečeno, kurvi u oči. Otkako se pojavio Pedepe na političkoj sceni nije evidentirana veća štetočina po zajednicu. Od ogoljavanja panjeva, preko invazije na pozicije i fotelje, tako se uguzičio i Ivanić, našom dobrotom, do rasprodaje nadležnosti, banaka, i para od PDV. No, kako stvari doista stoje?
SNSD je Republiku Srpsku u prvom Dodikovom mandatu izveo iz mraka izolacije i otvorio svjetskim liderima a u drugom mandatu vratio joj dostojanstvo i trajno je postavio kao odlučujućeg faktora u BiH.
PDP je na scenu Republike Srpske i BiH uveo političku prostituciju jer se pokazao kao stranka koja će radi vlastitih pozicija i za korist ilegalnih međunarodnih faktora učiniti sve da bude na vlasti sa bilo kim.
To je osnovna razlika između SNSD i PDP. Birači i javnost u Republici Srpskoj to znaju i pokazuju već nekoliko puta na izborima.
Stoga je oktobarski izborni glas za PDP, u stvari, glas za političko kurvanje.
Političku liniju takvog prostituisanja i političkog uplitanja stranaca zna samo Mladen Ivanić dok ostali žive u stranačkoj iluziji demokratskog progresa. Uvidjevši to, na desetine kadrova, među kojima su poslanaici i ministri, napustilo je PDP pa je uz Ivanića u javnosti ostao još samo Borenović.
Mladen Ivanić, umjesto da nebulozno optužuje SNSD za bombardovaje Srbije, trebao bi da svojoj stranci i javnosti Republike Srpske objasni šta je radio i za šta je pripreman šest mjeseci u Engleskoj, tokom 1998. godine. Neka javno kaže da li mu je tamo nacrtana Partija demokratskog progresa.

Нема коментара: