петак, 18. август 2017.

БУСУЛАЏИЋ ЈЕ
СЛУЖБЕНИК
АМЕРИЧКЕ АМБАСАДЕ
У САРАЈЕВУ

Немојте се правити Будале кад видите да вас Будале користе.
Америчка Амбасада у Сарајеву издала је ћаге да је изненађена и увређена чињеницом да је Сарајевски Кантон, једна упичкуматерничка мултиетничка средина, име неке школе дала неком Феслији Бусулаџићу који се, ономад, одушевљавао Хитлером.
Не разумијем. Шта је спорно. Сво Сарајево, испод Фесевића, тада се одушевљавало Хитлером.
Спорно је, међутоа, нешто друго.
Америчка Амбасада редовно подржава све одлуке Уставног Суда БиХ. Које су редовно против Републике Српске.
Ам Амб редовно подржава све што ради Држава БиХ. Иако Држава БиХ не постоји. А није јасно како неко из Сарајева може бити Држава БиХ. Којег такође редовно подржавају.
Та сљепићка политика против Срба, коју води Америчка Амбасада Сарајево, а коју маскира борбом против Додика, сљедствено производи такве подршке Унитарном Сарајеву, Муслиманском Сарајеву, онима који су за укидање Ентитета, односо рушење Дејтонског Споразума, па и Уставном Суду БиХ који све што ради ради против Срба.
Њихова саопћидба о томе да су изненађени Бусулаџићем, трагична је.
Ако не знају да је Алија био Ханџарлија, да је Сарајево отпремило Воз Срба у Јасеновац, да је Хитлеру на поклон однијело плочу са Гаврловим именом, ако дакле не зна колико су муслимани, њихово политичко и вјерско вођство, били блиски Нацистима, Усташама и онима који проводе Силу над Србима, као што је проводила и проводи и њихова Земља, САД, онда би требали знати да је посве логично да се Сарајево осјетило позваним да ревитализује Хитлеровца Бусулаџића.
И још ће их наћи, не брините.
Да будем јасан.
Подршка Америчке Амбасаде Сарајеву, у борби против Срба и Српске, законито рађа Фашизам у Сарајеву.