четвртак, 17. август 2017.

ТАНАК ЈЕ ФРОНТ
ПРОТИВ
РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ
И ОНА САД ТРЕБА
ДА СЕ ТРГНЕ

И сад је најбоље вријеме да се изваде муданца Опозицији. Јер немају снаге ни да шкикну.
Све што опозиција ради, у сваком нападу на Српску, од Пописа до Великог Жепа, јесте да напада на СНСД и на њиховог омиљеног Додика.
Фронт против Републике Српске драстично је отањио.
На њему су Бакир Изетбеговић, са Тацна Главом, у односу на уобичајено стандардизовану прву уградњу, Лонац Главу. У политичком смислу.
На њему је Пицко Инцко. Чије изјаве имају валидност као и моје за Фену.
На њему је Уставни Суд БиХ који је преузео улогу Кљакавог Охаера. С тим што је Охаер, у златно Ешдауново доба, наметао Законе а Суд сада  само омета Републику Српску.
На њему је превелика и неоубичајена кооперативност Вучићеве Србије према Приштини.
На њему је Савез За Промјене.
Брисел се олињао до те мјере да и Могеринијева више не долази. Можда ће бити још какво лизало типа Транспортна Заједница.
Нато Пакт се самозадовољава у Црној Гори а у БиХ чека да Бакир и Сарај Чадор за њега обаве посао. За кога је Бакир обављао посао...
Реално, најјачи на том фронту је Кооперант Вучић.
Његова теза да Срби и Шиптари треба да се помире, побратиме и међусобно признају и да остаје још само однос Срба и Бошњака, при чему он, кад каже Срби мисли на себе а не на нас, код мене леди крв у венама.
Његова пренапућена сарадња са Сарајевом може да кошта Српску. Унаточ томе што га Синба Кир игнорише. Што само повећава опасност. Јер Вучић је незрели политичар који, што га више понижаваш и одбијаш, он ти, све нижи и нижи, трчи ко стршљен на трулу крушку.
У таквом стању Фронта Против Српске, Српска треба да се драстично тргне. На фронтовима односа према Федерацији. Сарајево, као Власт Босне, треба поптуно игнорисати.
Према ЕУИнтеграцијама. Захтијевати Партнерски Третман и однос.
Према НАТО Пакту. Обзнанити да претходни потези у БиХ, немају више подршку и валидност у Републици Српској. И да сарадња са Натом не може да се практикује кроз насиље Сарајева према Српској.
Тада ће и Вучић морати да смањи своје доживљаје Бошњака и Сарајева.
Иначе ће умислити да је Сарајево Приштина. И да му све треба дати.
Република Српска може своју позицију ојачати само на тај начин. Никаквом кооперативношћу , компромисом и колаборацијом. Та Три К увијек значе 1К. Али отпозади.