четвртак, 16. март 2017.

САМИТ ПРЕМИЈЕРА
ЗАПАДНОГ БАЛКАНА.
ИЗЛОГ САМОПОНИЖЕЊА.

Брисел, тај канцерогени нуклеус уништења европских Нација, претвара ову географију, што су је назвали, мимо памети и чињеница, Западним Балканом, у Сарајевски ПИК, Савјет за примјену Мира.
С тим, што је овај Самит 6, Савјет да гузица види пута.
Ако изузмем све бирократизоване формулације, које пола од оне Шесторке која је данас сједила у Сарајеву, уопште не разумије, а и не размишља о томе шта би то могло да значи и шта се иза тога може крити, јер је Брисел такав, иза Позивног Броја крије се Војска Косова, а иза Аутопута Тирана – Београд, крије се одузимање све србијанске имовине на Косову, Самит Шест Премијера ЗБ, може се сажети у неколико цртуљака.
█ Даље двотрећинско понижење Србије. То што је Вучић себи, односно Србији, ко јебе Вучића, дозволио да у дану када је обзнањена одлука о Имовини Србије на Косову, сједи са Албанцима на вечери у Сарајеву, Издаја је и Пораз Србије.
█ Промоција Вучићевих Лажи. Носи поруке од Ангеле Меркел. За ову пиљеж на Балкану али и за Хана. Ангела ту укупну седморку не јебе ни за по голфовог ајншлага а камо ли да им нешто пручује. Осим тога, она ни сама са собом не зна шта ће.
█ Даље економско уништење Шест премијерских насеобина. Јер заједничко тржиште шесторке, Вучићева Царинска Унија, само је шири простор за Шаровићеву Бесцаринску Црвицу, од које се свака од тих убогиња никада више неће опоравити.
█ Продор Шиптара на сјевер. И Вучићево признање Косова Државом.
█ Куповина времена од стране Брисела. Времена којим ће замазати очи овдашњим Будалама.