уторак, 14. март 2017.

ИЗБОРИ СРБИЈА.
БЕЛИ ФЕНОМЕНИ,
ЦРНИ РЕЗУЛТАТИ.

Извјесни Бели Прелетачевић, у Циркусу Милојка Орфеи, Председничким Изборима Србија, добра је прилика за зајебанцију и исказивање старог српског талента.
Ну. Бели Прелетачевић је потпуно законита појава, очигледна и прецизна посљедица силазне линије којом иде Србија, још од несналажења у Распаду СФРЈ и Осме Сједнице Слобе Милошевића.
Без обзира што је та Силазна Линија потпуно режирана представа Морганиста, Неолибералиста и З&ФТ-а, то Србију не ослобађа одговорности. Као највећа Социјалистичка Република СФРЈ, као НДД Сфера која је имала Државу и Државност када други нису имали богазе, Србија је морала да управља догађајима који су је преплавили.
Због тога што није, она плаћа, и сада, велику цијену.
Много је платила. И још ће.
Највећу цијену платили су Срби около.
Једино је Република Српска успјела да се сачува као Српски Колективитет на Српској Земљи.
Све средње и основне школе из Србије треба ученике да доводе овдје на екскурзију. Да виде шта је национално преживљавање и каква је та српска флора и фауна.
Данас, Србија, плаћа цијену у Вучићу и Белом.
Вучић је, такође, законита посљедица те Силазне Линије.
И он ће, Вучић, по свему, побиједивши, Први Пут у Историји, на својим најомиљенијим Изборима, још да је силази.
Бели је добра зајебанција.
Сви у говнима. У говнима Вучић, у говнима Љајић, у говнима Скот, у говнима Србија, а ја се појављујем у Белом Оделу. Одувек сам, Пантитју, желео да будем Капетан Беле Ладје.
Био он наручен од Срђе или од Вучића, јер нема какве Теорије Свега не испливавају у Србији, Бели Прелетачевић је одговор Бирачке Подсвијести на све оно што су Бирачи преживјели, а чему су и сами допринијели.  
Бели је закључна оцјена о Вучићу.
Као што је Вучић просјек оцјена свих осталих Кандидата.
Када Избори постану апсурдни и непотребни а Политика припита упишана курва са Железничке Станице Панчево, појављује се Бели.
Као што се у Италији појавио извјесни Комичар. И убио добар резултат.
Као што се у Америци појавио Трамп.
Разлика између Трампа и Белог само је у количини Пара. И у много јачем противнику.
Америчка припита упишана Курва је Дубока Држава. Која може смождити Трампа. А Бели ће проћи неоштећен. Осим што ће неко покушати да га искористи.
Генерално. Цијели Сет Кандидата за Председника Србије, још је један ожиљак на лицу Србије. Још је један минус на фрески НДД Сфере. Још је једно упозорење пред Потоп.
Али ће проћи као и сва претходна упозорења.
Само Јако, Србијо. Бели Те Курац.