петак, 6. јануар 2017.

ПОДАНИЧКИ
БАДЊАК
У ЗАГРЕБУ
И САРАЈЕВУ

Српско Народно Вијеће у Хрватској и Српски Махатма Ганди, Пуповац, приредили су, усред Белог Загреб Града, предбожићни пријам.
На који је дошао Пленковић, бриселски фићфирић у својству Предсједника Владе.
И онда је, Мањини, и малобројној српској чељади, која се скупила ту, одржао предавање о Милошевићу, Великосрпској Агресији на Хрватску и осталим усташоидним натукницама.
Такво самопонижење Србима у Хрватској могу да приреде само тај поментути Милошевић, који је судјеловао у Великом Хрватском Тријумфу. И Пуповац.
Који је један чудни политичар Успореног Србовања, досад непронађене националне технологије.
Јасно је да Пуповац, и то Вијеће, није требао звати те полуусташке званичнике на пријем.
Истина се мора прихватити таква каква је. Срби су изгубили у Хрватској. Истјерани су из Хрватске, погрешно су им савјетовали, погријешили су.
А она се не може замазати никакавим еуропејством, никаквим измећарством, никаквом толеранцијом.
Као што се ништа не може постићи компромисом, суживотом, толеранцијом и измећарством у Сарајеву.
Бањалучки Пуповац, вјечни, успорени, компромисни и помирљиви политичар без и једног резултата, чак и без пласмана у било којој важнијој политичкој утрци, Младен Иванић, Србин, како су га хвалили, који је први унио Бадњак у Предсједништво БиХ, приредио је опет ту фарсу у Сарајеву.
Срећа, па Бакир није имао прилику да сере о Милошевићу, Николићу, Четницима, Геноциду.
Ну. Серуцкао је Бореновић. Објавивши као Гранде Србин Додик није дошао Иванићу не пријем.
Педепеов Говедарица не схвата да је то пријем код Бакира.
Али, у ситуацији када он, Бакир, не допушта српском војнику да учествује у прослави Дана Републике, позивати га на предбожићни пријем, најочитија је Подотоманска Манфистација Понизности.
Срби треба да признају тешку истину да су изгубили свог пола Сарајева, да су протјерани, да су их продали, да су им погрешно савјетовали. Али нису погријешили као Кнински Срби.
И то се не може замазати никаквим Бадњаком у Сарајеву.

Српски Члан Предсједништва БиХ треба само да долази на сједнице у ту зграду Предсједништва. Не треба ни канцеларије тамо да има. А камоли да столује, предсједникује, чини пријеме и друге манифестације националног комплекса.