среда, 4. јануар 2017.

НЕУСТАВНА
МИНИСТРИЦА
КОМАНДУЈЕ
ВОЈСКОМ

Пошто је Србима који су у Оружаним Снагама БиХ, а дабогда се сваком сјеме затрло ко је од Срба пристао на те Оружане Снаге БиХ, већ забрањено било да учествују на Референдуму, логично је да ће им бити забрањено да учествују и у обиљежавању Деветог Јануара, Дана Републике Српске.
Као што ће, једног дана, ако се не одвојимо, бити забрањено да говоримо Српским Језиком већ ћемо морати да говоримо Оружаним Босанским Језиком.
Министрица Одбране, Марина Пендеш, процурило је из кругова блиских тој неоусташкињи и дочекатељици злочинаца над Србима, саопћиће видеоодлуку у тринаест часова, данас.
Без обзира шта ће рећи Марина Пендеш, треба имати на уму
● Да је мјесто Министра Одбране недејтонски и неуставно. Јер, Савјет Министара, по Дејтону и Уставу, има само три члана.
● Неуставни Министар не може да има никакве ингеренције над тзв Оружаним Снагама БиХ.
● Република Српска Пук, односно српски војни старјешински, чиновни и командни кадар, не треба да послуша никакву одлуку или забрану учешћа Војника Срба у свечаностима Дана Републике.
То би био добар корак ка Самосталности Српске а ничим не би радио против Дејтона.
То би дало велику снагу Јединству у Српској.
То није никакав рушилачки чин према БиХ већ је Национални Знак за Републику Српску.
А Републици Српској и свим политичким и другим снагама, остаје наук, да никад више не доноси одлуке или не пристаје на рјешења, која се у будућности могу свести на овако нешто.

Да нека Марина Пендеш објављује одлуку о било чему, данас у тринаест часова.