уторак, 27. децембар 2016.

ИВАНИЋ И ВУЧИЋ
О ЕСКИМИМА И
РИБОЛОВУ
У БЕРИНГОВОМ МОРУ

Иванић је отишао код Вучића.
То схватам као редовне консултације пред долазак Иванића у Бањалуку, 9ог јануара.
Добро. Зајебавам се.
Као и њих двојица, који су након сусрета саопштили да су добри односи између Срба и Бошњака суштински за очување Мира и стабилности у Региону.
Или је неко од њих двојице Бошњак. Па се не зајебавају.
Ну.
Чак и као испразна политичка просерица, ова формулација је бесмислена.
Вучић и Иванић би требало да знају, мада један не може а другог не занима, да
● Мир и Регион зависе од Великих Страних Кројача. Јер смо им то сви ми, потпомагањем Распада СФРЈ препустили у надлежност и вјечно право.
● Кад ВСК буду хтјели Мир у Региону, то ће постићи Загрљајима Братства и Хрватства а Бошњаке нико неће питати низашта.
● Кад ВСК буду хтјели Немир у Региону, завадиће Србе и Хрвате. А Бошњаци ће опет, као и сваки пут током Повијести, стати на погрешну страну и најебати.
Е.
Ту, мало, да се зауставим. Не морам ни ја да обучавам Вучића и Иванића свему.
За Бошњаке може да се каже сљедеће, ризикујући да будем проглашен Четнико, кошто досад никад нисам.
● Анационална детерминација компактне и потчињене вјерске скупине, Муслимана БиХ, условљава њихове политичке грешке у дуљем временском слиједу.
Ако запоставим чињеницу стајања на страну Фашизма, Ратови Братства и Јединства у БиХ, то боље потврђују, без тих историјских, друкчије детерминисаних и много већих догађаја.
● Бошњачко политичко, вјерско, паравојно и лоповско вођство начинило је грешку, за коју је Туњо Филиповић знао да ће бити грешка, што је муслимане умијешало у Рат Срба и Хрвата.
● Сљедећа грешка је у томе што је то Бошњачко ПВПЛ Вођство мислило да им то даје Национални Легитимитет. Нису предвидјели да је у свему било битно да Срби буду губитници. Што није укључивало друге добитнике. Тако су данас остали ни на сокаку ни на минарету. Само су неодговорно и авантуристички увели БиХ у Рат и уништили своје добре људе, муслимане.
● Иста Политичка Филозофија Грешке, прати Бошњаке и послије Дејтона. Поптуно погрешна игра. Ослонац на Америку. Ослонац на Турску. Ослонац на Арапе. Умјето ослонца на Србе и Хрвате.
Стога, Иванић и Вучић треба да се окану празних зајебанција. Пред Нову Годину и Божић.
Бошњаци, њихово ПВПЛ Вођство залутало их је. Одвело их је на пут који се изгубио. Ту повратка нема. И не треба Вучић и Иванића да га траже и да их воде. Бошњачко ПВПЛ Вођство, са много измијењеном структуром својом, мора тек да формулише Националне Оквире, Национални Програм, створи Националне Политичке Странке, прекине са технологијом Бакир Чадор политике као породице и братства, исламске декларације и радикализације Ислама...
Очувању Мира у Региону једино може да допринесе јака, демократска, неопредијељена, Западу непотчињена Србија. О чему Вучић не зна ништа. И јака, демократска, економски и дејтонски Самостална Република Српска. О чему Иванић неће да зна ништа.

Све остало је прохујало с повијешћу.